Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldinho kan gå til Milan

Agenten hinter om klubb-bytte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det mange anser for å være verdens fremste fotballspiller, Barcelonas Ronaldinho, kan være på vei til San Siro og AC Milan, skriver ITV.

Det er brasilianerens agent og bror, Roberto Assis, som hinter om at Ronaldinho snart kan komme til å forlate Katalonia.

- I sommer signerte Milan Oliveira, som også er min klient. Nå tror jeg at Ronaldinho kan komme til å gå den samme veien innen to år, sier Assis.

Eurosport skriver at Milan håper på en FIFA-regel som sier at spillere under 28 år og som er inne i sitt tredje kontraktsår kan kjøpe seg fri fra sin nåværende avtale, for så å la et uavhengig FIFA-organ bestemme prisen på overgangen.

Andre medier spekulerer i en ny rekordhøy overgangssum på nærmere 700 millioner kroner.

Ronaldinho har ikke prestert på vant nivå denne sesongen, og mot Kuwait tirsdag ble han vraket fra den brasilianske startoppstillingen.

•Din kommentar: Forsvinner Ronaldinho fra Barcelona?

BLIR DE LAGKAMERATER?: Kaka og Ronaldinho kan i følge flere medier komme til å bli lagkamerater i AC Milan. Foto:AP
BLIR DE LAGKAMERATER?: Kaka og Ronaldinho kan i følge flere medier komme til å bli lagkamerater i AC Milan. Foto:AP Vis mer