Ronaldinho liker ikke engelsk fotball

Derfor går han trolig til Milan.

(Dagbladet.no) Forrige helg gikk det rykter om at Barcelonas superstjerne, Ronaldinho, var klar for de AC Milan. Ifølge ryktene var Ronaldinho enig om de personlige betingelsene og at det bare var opp til Barcelona og AC Milan om å bli enig om en pris.

De to europeiske gigantene har ennå ikke kommet frem til en pris, men Milans forhandler i saken avslører nå at det ikke bare har vært Milan som har jaget super-brassen.

- Det er få som har råd til Ronaldinho, så Milan og Chelsea har vært de to klubbene som har vært ivrigst, avslører Ernesto Bonzetti i et intervju til RAI gjengitt av SkySports.

- Liker ikke engelsk fotball

Ronaldinho var nær ved å signere for Manchester United i 2003, men havnet til slutt i Barcelona. Milans mann i forhandlingene med Barcelona kaster nå lys over hvorfor Ronaldinho valgte Barcelona og ikke sir Alex Fergusons Manchester United.

- Ronaldinho liker ikke engelsk fotball, han vil mye heller spille i Milan, sa Bonzetti.

Bonzetti vil ikke si om Barcelona og Milan er nær en avtale, men han innrømmer at Barcelona må senke priskravet litt før de blir enige.

- Vi snakket med Barcelona på lørdag og vi snakket om tall som ikke var realistiske. Ronaldinho kan ikke si at han kommer til Milan, men Milan sier at Ronaldinho kommer. For øyeblikket er vi mest opptatt av ligaen.

Should I stay or should I go? Blir Ronaldinho i Barcelona eller havner han i Milano? Foto: Scanpix
Should I stay or should I go? Blir Ronaldinho i Barcelona eller havner han i Milano? Foto: Scanpix Vis mer
SCANPIX
SCANPIX Vis mer