Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho med knust hjerte

Ronaldinho sier han sitter igjen med knust hjerte etter at den varslede overgangen hans til Manchester United gikk i vasken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I stedet havnet han i Barcelona, men det var i den engelske toppklubben han egentlig ville ha vært.

- Det er helt klart at Manchester United var førstevalget mitt, sier brasilianeren til avisen Sunday News of The World. Men i gårsdagens utgave av konkurrentavisa The Sun, angret brasilianeren ikke.

- I utgangspunktet ble jeg godt mottatt i United, men det er ikke til å komme fra at mange spørsmål i forbindelse med en eventuell overgang forble ubesvart. Jeg sitter igjen med knust hjerte, for det er ikke snakk om annet enn at jeg møtte veldig mange fine mennesker i Manchester United. Derfor håper jeg at døra skal stå åpen for meg en gang i framtiden, sier Ronaldinho.

Ronaldinho sier at det verste med overgangen som gikk i vasken var at han var så veldig nær ved å bli den første brasilianske spilleren i Manchester United noensinne.

- Under forhandlingene holdt folkene fra Manchester United hele tiden litt avstand, mens folkene fra Barcelona trykket på og hadde en mye mer personlig tone i forhandlingene, sier Ronaldinho.

(NTB)