Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho misliker stilen til Chelsea

- Ikke et lag jeg vil spille for.

(Dagbladet.no): Verdens beste fotballspiller i fjor, brasilianske Ronaldinho, avfeier ryktene om at han blir solgt fra Barcelona til Chelsea i sommer.

- Jeg vet at Chelsea vil kjøpe meg, men de er et lag jeg ikke ønsker å spille for, sier Ronadinho i et intervju med News of the World, gjengitt av BBC.

Ronaldinho er irritert over den fysisk røffe stilen til Chelsea i det første møtet mellom lagene i Champions League for halvannen uke siden.

- De sparket meg i føttene før de forsøkte å ta ballen. Stilen deres interesserer meg ikke, sier Ronaldinho.

Han sier sparkene fra Chelsea-spillere var grunnen til at han måtte stå over Brasils treningskamp mot Russland sist onsdag.

I går var han tilbake på banen, og scoret etter tre minutter da Barcelona slo Deportivo 3-2.

Tirsdag kommer Chelsea til Nou Camp. Barcelona leder åttedelsfinalen etter å ha snudd 0-1 til 2-1-seier på Stamford Bridge i første kamp.

• Din mening: Er du enig med Ronaldinho, eller er han for pysete?

SLAKTER CHELSEA-SLAKTERNE: Ronaldinho likte ikke måten han ble behandlet på av Chelsea-spillerne. Her er det Paulo Ferreira og Frank Lampard som går hardt til verks. - Jeg vil heller si «nei takk» en noensinne å spille på den måten, sier brasilianeren. Foto: EPA/Scanpix
SLAKTER CHELSEA-SLAKTERNE: Ronaldinho likte ikke måten han ble behandlet på av Chelsea-spillerne. Her er det Paulo Ferreira og Frank Lampard som går hardt til verks. - Jeg vil heller si «nei takk» en noensinne å spille på den måten, sier brasilianeren. Foto: EPA/Scanpix Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling