- Ronaldinho mistrives i Barcelona

Utfordres av trener Rijkaard.

(Dagbladet.no): I går ble det hevdet at Ronaldinho allerede er enig med Chelsea om superlønn. En slik avtale ble avvist av agentbror Roberto de Assis, som ikke har snakket med noen klubber.

Ronaldinho-ryktene stopper ikke der.

I dag skriver den spanske avisa El Mundo at 27-åringen mistrives i Barcelona, og at situasjonen er uholdbar for brasilianeren.

- Han har vært lite lykkelig lenge. Han trives ikke i garderoben og han liker ikke å være reserve, sier kilden til avisa ifølge nyhetsbyrået AFP.

Og det er reserve han er, i de to siste kampene mot Lyon og Espanyol har han bare fått 20 minutters innhopp. På toppen av det hele er Brasil-angriperen misfornøyd med partystempelet han har fått i klubben.

Trener Frank Rijkaard er under press fra supportere som vil se superstjernen på banen. Han mener det er opp til Ronaldinho å vise hvor god han egentlig er.

- Med spillere som Ronaldinho så er det ikke treneren som benker ham, det gjør han selv, sier Rijkaard til radiostasjonen Ona FM Radio.

Agent Assis avviste i går alle antydninger om at lillebror er hypp på klubbskifte.

STILTE PÅ TRENING I DAG: Ronaldinho-ryktene fortsetter i Barcelona. I dag skriver ei spansk avis at flere ting irriterer superstjernen. Foto: Scanpix/Ap
STILTE PÅ TRENING I DAG: Ronaldinho-ryktene fortsetter i Barcelona. I dag skriver ei spansk avis at flere ting irriterer superstjernen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Han er veldig, veldig rolig. Hver onsdag og lørdag kommer det en ny historie om dette, og alt skjer fort i fotballen. Men han er profesjonell og er vant til dette, sier agenten.