Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho ødela Reals revansje

Men gigantene lever farlig.

PERFEKT STRAFFESPARK: Straffesparket var noe billig, men Ronaldinho hamret det uansett helt oppe i krysset. Dermed endte det 1-1 på San Siro. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
PERFEKT STRAFFESPARK: Straffesparket var noe billig, men Ronaldinho hamret det uansett helt oppe i krysset. Dermed endte det 1-1 på San Siro. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer

|||Milan - Real Madrid 1-1

Milan og Real Madrid holder seg på topp i sin mesterligagruppe etter 1-1 på San Siro tirsdag, men bakfra kommer Marseille.

Karim Benzema ga gjestene ledelsen etter en snau halvtime, men et billig straffespark omsatt i scoring av Ronaldinho snøt gjestene for revansj to uker etter Milans 3-2-seier i Madrid.

Real Madrid dominerte første omgang flere gode sjanser før Benzemas ledermål. Tidligere Milan-stjerne Kaka, som ble hedret av sine gamle tilhengere før kampen, banet vei for scoringen med et skudd Dida ikke greide å holde. Benzema var først framme på returen.

Milan fikk straffespark da Gianluca Zambrottas innlegg traff armen til Pepe som var mindre enn en meter fra ham.

Tvilsom annullering

Hjemmelaget kunne hatt et ledermål før pause, men Alexandre Patos scoring ble tvilsomt annullert for hands. Publikum ble rasende, men Milan-trener Leonardo tok det med ro.

— Slikt skjer. Jeg tror alltid på dommerens gode hensikter. Det virket for meg som det skulle vært mål, sa Leonardo, som var klar over at dommerens skjønn vippet hans vei i straffesituasjonen.

— Vi blir stadig bedre. Vi forbedrer oss litt for hver kamp, mener han.

Måljegere misset
— Vi spilte en god første omgang med fin innstilling og hadde 16 avslutninger. Annen omgang ble litt mer komplisert, men vi hadde sjanser til å ta de tre poengene vi fortjente, sa Real-trener Manuel Pellegrini.

Begge lag hadde store muligheter til å avgjøre i sluttminuttene, ved to svært målfarlige innbyttere. Filippo Inzaghi greide ikke å treffe mellom stengene for Milan, mens Dida reddet Rauls forsøk for Real.

Poengdelingen i Milano betyr at Marseille er bare ett poeng bak tetduoen etter å ha nedsablet Zürich hele 6-1 på Stade Velodrome. Et tidlig selvmål satte hjemmelaget på sporet, og fem Marseille-spillere tegnet seg på scoringslista utover i kampen.

Marseille møter Milan borte og Real Madrid hjemme i de to siste rundene.

(NTB)


SENDTE REAL I LEDELSEN: Karim Benzema utnyttet en retur fra Dida. Foto: AP Photo/Antonio Calanni
SENDTE REAL I LEDELSEN: Karim Benzema utnyttet en retur fra Dida. Foto: AP Photo/Antonio Calanni Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media