- Ronaldinho og Deco kom fulle på trening

Sjokkerende påstander fra tidligere Barcelona-spiller.

STJERNER: Ronaldinho og Deco var svært viktige en periode i Barcelona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez / NTB Scanpix
STJERNER: Ronaldinho og Deco var svært viktige en periode i Barcelona. Foto: AP Photo/Manu Fernandez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Før Messis tid i Barcelona var det gjerne stjerner som Ronaldinho (39) og Deco (41) som herjet for katalanerne. I 2006 var de begge viktige brikker i at Barca vant Champions League for første gang i klubbens historie, i tillegg til at de vant La Liga samme sesong.

Ronaldinho ble også belønnet for sine fantastiske prestasjoner med å motta Gullballen i 2006.

- Møtte opp fulle

Etter den sesongen fikk vi likevel se at spillere som Ronaldinho og Deco falt mer og mer i prestasjonene, og de var ikke like innflytelsesrike som tidligere. Samtidig vil nok spesielt førstnevnte stå igjen som en av de store legendene i klubben siden årtusenskiftet.

Begge spillerne forlot Barcelona da Guardiola tok over som trener i 2008. Siden den gang har det vært uvisst om hvorfor de faktisk ble solgt.

Tidligere Barcelona- og Arsenal-spiller Aleksander Hleb hevder han har svaret. For i et kontroversielt intervju gjengitt av den spanske avisa Sport, kommer han med noen sterke beskyldninger mot den tidligere Barcelona-duoen.

Han hevder at de ikke alltid var like friske og raske da de møtte opp på trening.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer