Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldinho på Fergusons ønskeliste

Brasils VM-stjerne Ronaldinho er øverst på United-sjefens innkjøpsliste. Sjekk hele lista!

Foruten Paris St. Germain-spilleren håper Ferguson at han vil lykkes med å sikre seg en fransk forsvarsspiller, en portugisisk angrepsspiller og en engelsk keeper.

- Det blir ikke massive innkjøp, men jeg håper at to eller tre av dem går i orden, sier Fergusons på Uniteds hjemmeside.

Ifølge Manchester Evening News torsdag er de tre spillerne han vil ha Rennes-forsvareren Julien Enscude, Sporting Lisboas 19 år gamle spiss Ricardo Quaresma og Leeds-keeperen Paul Robinson.

Ferguson forsøkte å sikre seg Escude for 44 millioner kroner i august i fjor. Den samme prisen regner man med å må ut med for Quaresma. Sjansene for at unggutten som regnes for å være Portugals nye Luis Figo er store fordi Uniteds assistenttrener Carlos Quierozs har gode forbindelser i Sporting.

Robinsons prislapp er det dobbelte, men et gjeldstynget Leeds vil trolig selge.

Når det gjelder Ronaldinho har Ferguson blitt bedt om å komme tilbake etter den franske cupfinalen 31. mai. Paris St. Germains nye trener Vahid Halihodzic vil ikke miste sin juvel, men klubben sliter økonomisk og sier neppe nei til 165 millioner kroner.

Men de spanske klubbene Barcelona og Valencia er også interesserte i Ronaldinho.

(NTB-AFP)

<B>ØVERST PÅ LISTA:</B> Brasils VM-stjerne Ronaldinho er høyt ønsket av Ferguson.<br>Foto: SCANPIX
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media