Ronaldinho-perle til liten nytte

Dermed fikk Inter litt pusterom.

En Ronaldinho-perle var ikke nok for Milan i bortemøtet med Torino. 2-2 ga Inter pusterom på tabelltoppen i serie A.

Inter vant toppkampen mot Juventus etter en sen scoring av Sulley Muntari lørdag og satte press på Milan foran møtet med Juventus byrival.

Tegnet seg for nummer seks

Og det så bra ut for Milan etter at Brasil-duoen Alexandre Pato og Ronaldinho hadde gitt Milan ledelsen 2-1 i slutten av første omgang.

Ronaldinho er virkelig i ferd med å finne tilbake til gode takter og scoret sitt sjette serie A-mål på et utsøkt frispark.

Men stil teller ikke i fotball.

Rosina straffet Milan

Alessandro Rosinas straffemål i det 78. minutt satte nemlig kjepper i hjulene til Milan, som måtte tåle sesongens tredje poengdeling.

UENIGE: Torino-spillerne Aimo Stefano Diana (t.v.) og Riccardo Colomb forteller AC Milans Ronaldinho akkurat hva de mener om en situasjon i kampen. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/SCANPIX
UENIGE: Torino-spillerne Aimo Stefano Diana (t.v.) og Riccardo Colomb forteller AC Milans Ronaldinho akkurat hva de mener om en situasjon i kampen. Foto: ALBERTO PIZZOLI/AFP/SCANPIX Vis mer

Av de fem topplagene var det bare Inter som fikk full pott i helgen. Napoli og Lazio spilte begge uavgjort i møtene med Cagliari og Genoa.

Fiorentina klatret forbi Udinese og opp på sjetteplass etter 4-2-seier på hjemmebane lørdag. Riccardo Montolivo ble tomålsscorer for Fiorentina.

(NTB)

Ronaldinho-perle til liten nytte