KLAR FOR NY KLUBB: Ronaldinho er klar for sin fjerde klubb i hjemlandet Brasil. Søndag signerte den tidligere storspilleren for Fluminense. Foto: EPA/Antonio Lacerda
KLAR FOR NY KLUBB: Ronaldinho er klar for sin fjerde klubb i hjemlandet Brasil. Søndag signerte den tidligere storspilleren for Fluminense. Foto: EPA/Antonio LacerdaVis mer

Ronaldinho presentert for Fluminense-fansen

- Kom hit for å skrive historie.

Ronaldinho er klar for sin fjerde klubb i hjemlandet Brasil. Søndag signerte den tidligere storspilleren for Fluminense.

- Jeg kom hit for å skrive historie i denne fantastiske klubben, sa Ronaldinho da han ble presentert for Fluminense-fansen på mektige Maracana søndag.

35-åringen var en kjempestjerne da han herjet på fotballbanen på midten av 2000-tallet, men han har de siste årene fått mest oppmerksomhet for sine utenomsportslige aktiviteter og mange klubbytter.

Nylig ble det klart at han ikke fikk fortsette i den mexicanske eliteserieklubben Querétaro, men Ronaldinho, som fortsatt er en stor helt for mange brasilianere, var ikke sen med å finne seg en ny arbeidsgiver.

Angriperen har tidligere spilt for Gremio, Flamengo og Atlético Mineiro i hjemlandet.

(NTB)