Ronaldinho slutter på dagen og krever Flamengo for 120 mill

Har fått kontrakten opphevet i retten.

FULL KRIG: Ronaldinho saksøker Flamengo og avslutter kontrakten på dagen, etter en kjennelse i brasiliansk rett. Foto: SCANPIX/AP/Victor R. Caivano
FULL KRIG: Ronaldinho saksøker Flamengo og avslutter kontrakten på dagen, etter en kjennelse i brasiliansk rett. Foto: SCANPIX/AP/Victor R. Caivano Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tidligere i dag ble den brasilianske eks-storspilleren Ronaldinho suspendert av Flamengo for å ikke ha møtt til treningskamp.

Nå melder SI.com og Reuters at 32-åringen slutter på dagen i klubben, og saksøker sin tidligere arbeidsgiver for 120 millioner i ubetalte lønninger og bonuser.

- Ronaldinho er ikke lenger Flamengo-spiller. Kontrakten har blitt hevet i retten, sier spillerens advokat, Gislaine Nunes.

I Flamengo mottas meldingen med vantro.

- Vi har alltid behandlet saker angående Ronaldinho internt og med høye krav. Vi forventet ikke en oppførsel som denne. Vårt juridiske apparat vil ta de nødvendige skritt for å beskytte Flamengo. Klubben er større enn enhver enkeltperson, og sånn vil det alltid forbli, sier president Patricia Amorim.

Flamengo uttaler at Ronaldinho har uteblitt fra trening i fire dager på rad, etter at han tidligere fikk tillatelse til å besøke sin syke mor.

Ronaldinho kom til den brasilianske storklubben for 17 måneder siden, men formkurven har vært dalende den siste tiden.

Samtidig har det kommet rapporter om mye festing og utenomsportslig moro på den tidligere Barcelona- og AC-milan-stjernen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer