- Ronaldinho solgt for 120 mill.

Klar for AC Milan.

Den brasilianske angrepseleganten Ronaldinho er så godt som klar for den italienske serie A-klubben Milan, melder italienske medier.

La Gazzetta dello Sport skriver at Milans visepresident Adriano Galliano har kommet til enighet med Barcelonas president Joan Laporta om en overgang for spilleren. Milan må ut med 15 millioner euro (120 millioner kroner) for playmakeren.

Ronaldinho skal være klar til å sette sin signatur på en toårskontrakt med en verdi på 6,5 millioner euro (52 millioner kroner) per år. Galliano håper Ronaldinho kan være nøkkelspilleren som kan hjelpe klubben som fortsatt slikker sårene etter en skuffende fjorårssesong.

Den italienske klubben er også godt fornøyd med prisen på spilleren. Barcelona krevde i utgangspunktet 35 millioner euro for angrepsspilleren, som tidligere ble regnet som verdens beste.

Den siste tiden har imidlertid Ronaldinho vært ute av form. Med lite spilletid og mange skader ble den siste tide i Barcelona vanskelig for brasilianeren.

I Milan er han imidlertid med i førstelagsplanene til Carlo Ancelotti. Han vil bruke ham i trespann med Ronaldinhos landsmenn Kaka og Alexandre Pato på topp.

(NTB)

- Ronaldinho solgt for 120 mill.