Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldinho til United

I går kveld ble Manchester United enig med Paris SG om en overgangssum for Ronaldinho.

Det er flere av de engelske tabloidene som hevder dette i dag. Ifølge The Sun var United-direktør Peter Kenyon i Paris i går, og ble enig med PSG om en overgangssum på 101 millioner kroner (9 millioner pund) for den brasilianske superstjernen.

Kenyon skal ifølge kilder i Paris St. Germain skal ha møtt Ronaldinhos bror for å diskutere brasilianerens framtid, skriver NTB.

Kildene i den franske klubben sier at PSG-president Francis Graille møtte broren Roberto Assis i går kveld.

Men i et intervju på PSGs hjemmeside sier Graille at han ikke tror brasilianeren forsvinner.

- Det er bare en åpen dør for Ronnie, den som leder til en økonomisk diskusjon. Den andre døren, som vil føre ham bort fra klubben, er for tiden lukket. Foreløpig har ikke Manchester United bekreftet handelen. Klubbens offisielle hjemmeside publiserer imidlertid dagens spekulasjoner.

The Guardian antar at overgangen ikke vil bli fullført før etter at Ronaldinho har spilt Confederations Cup for Brasil denne måeneden. Neste uke er både Kenyon og Alex Ferguson på ferie, skriver avisa. Dermed signerer Manchester United trolig sin første brasilianske spiller først mot slutten av juni.

Ronaldinho sendte England ut av fjorårets VM da han ydmyket David Seaman (39) på det groveste i kvartfinalen. Nå kan de to bli naboer, etter at Manchester City har sikret seg keeperveteranen.

Samtidig hevder The Sun at Real Madrid-president Florentino Perez har kastet seg inn i kampen om David Beckham.

Real-sjefen, som i mai hevdet at han ikke ønsket Beckham, skal i går ha forsøkt å komme i kontakt med David Beckham, som er på ferie i California.

MARERITTET: Dette baklengsmålet fra VM-kvartfinalen mot Brasil vil David Seaman aldri glemme. Nå kan han bli nabo med Ronaldinho som sto i den andre enden av skuddet.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media