Ronaldinho tilbake med assist

Barca vant lett mot Atletico Madrid.

Ronaldinho slo tilbake mot kritikerne da han endelig var tilbake for Barcelona. Brasilianeren hadde en målgivende pasning i 3-0-seieren over Atlético Madrid.

Deco, Lionel Messi og Xavi scoret målene for Barcelona.

- Det var en fortjent seier mot et lag som vi har slitt mot tidligere, sa Barca-trener Frank Rijkaard.

Ronaldinho har ikke spilt de siste tre kampene på grunn av skade, og har måttet tåle hard kritikk fra spanske medier som mener stjernen er for glad i utelivet.

Men søndag var Ronaldinho tilbake. Han spilte vegg med Lionel Messi som la på til 2-0 for katalanerne. Messi scoret for sjette kamp på rad.

Serieleder Real Madrid slo Recreativo Huelva 2-0. Mål av Ruud van Nistelrooy og Gonzalo Higuain sørget for at hovedstadslaget fortsatt har to poengs luke til Barcelona.

Michael Laudrup var på vei til sin første seier som Getafe-trener, men måtte se seg slått 2-4 av Mallorca. Getafe ledet 2-0, men klarte ikke å holde på ledelsen. Laudrups mannskap ligger fortsatt nest sist med kun to poeng på sju kamper.

- Vi har endelig begynt å score mål, men det hjelper ikke når motstanderne scorer flere enn oss. Vi har fortsatt ikke vunne en kamp, og det er mentalt tøft. Men spillerne er nødt til å komme seg over det, for det er ingen andre som kan hjelpe oss eller trylle vekk problemet, sa Laudrup til Marca.

BARCA-JUBEL: Ronaldinho var endelig tilbake i Barcelona-trøyen og kunne feire seier over Atlético Madrid sammen med Deco og Lionel Messi. (Foto: Albert Gea/REUTERS
BARCA-JUBEL: Ronaldinho var endelig tilbake i Barcelona-trøyen og kunne feire seier over Atlético Madrid sammen med Deco og Lionel Messi. (Foto: Albert Gea/REUTERS Vis mer

(NTB)