Ronaldinho vraket fra Barca-troppen

For seint hjem etter Brasil-kamp.

Ronaldinho er satt ut av Barcelona-laget til helgens seriekamp etter at han kom sent hjem fra VM-kvalifisering.

- Ronaldinho kom ikke tilbake i tide til å være med på siste trening før bortekampen mot Villarreal lørdag. Trener Frank Rijkaard har derfor bestemt at han ikke skal være med i kampen, heter det i en uttalelse fra klubben.

Ronaldinho har slitt med formen i høst, men han scoret da Brasil feiret sin første hjemmekamp på to år med knusende 5-0-seier over Ecuador på Maracana i Rio de Janeiro onsdag.

Brasil er på annenplass bak Argentina etter de to første kvalifiseringskampene til VM-sluttspillet i 2010.

Barcelona er nummer to på tabellen i spansk 1. divisjon, bak Real Madrid og foran Villarreal før morgendagens vanskelige bortekamp. Tirsdag spiller laget borte mot Rangers i mesterligaen.

(NTB)

Ronaldinho vraket fra Barca-troppen
FEIRET FOR LENGE? Ronaldinho feirer 2-0-scoringen for Brasil onsdag. Han rakk imidlertid ikke hjem i tide, og er vraket fra Barcas mannskap i morgen. Foto: AFP/Scanpix
FEIRET FOR LENGE? Ronaldinho feirer 2-0-scoringen for Brasil onsdag. Han rakk imidlertid ikke hjem i tide, og er vraket fra Barcas mannskap i morgen. Foto: AFP/Scanpix Vis mer
PUNKTLIG: Frank Rijkaard synes ikke det er noen idé å ha med Ronaldinho til kamp når han ikke har fått med seg forberedelsene.