- Ronaldinhos karriere i fare

Spansk avis med sjokkopplysninger.

(Dagbladet.no): I april var Ronaldinho bare formaliteter unna en overgang til Milan.

- Ronaldinho og AC Milan har kommet til enighet om de personlige betingelsene, uttalte bror og agent Roberto de Assis.

Klubbeier Silvio Berlusconi var entusiastisk og hadde langt på vei innkassert avtalen - før interessen plutselig avtok dramatisk.

- Jeg har aldri vært sikker på at vi trenger Ronaldinho, og for øyeblikket tror jeg virkelig ikke vi gjør det, sa Berlusconi.

Det kunne lett oppfattes som et forsøk på å presse prisen ned, men nå mener den spanske avisa ADN å vite den egentlige grunnen til at Milan trakk seg.

Og den er sensasjonell nok:

En omfattende legesjekk på en privatklinikk i Barcelona forrige uke skal ha avdekket at Ronaldinho er så godt som fotballinvalid.

- Den fysiske tilstanden til Ronaldinho er mye verre enn folk tror, sier en anonym kilde ved Delfos Clinic til ADN.

IKKE LENGER DEN HAN VAR: For noen få år siden var Ronaldinho verdens beste fotballspiller, nå er han skadet og en skygge av seg selv. I dag melder den spanske avisa ADN at brassen fysiske tilstand er langt verre enn antatt. Foto: AFP
IKKE LENGER DEN HAN VAR: For noen få år siden var Ronaldinho verdens beste fotballspiller, nå er han skadet og en skygge av seg selv. I dag melder den spanske avisa ADN at brassen fysiske tilstand er langt verre enn antatt. Foto: AFP Vis mer

Den 28 år gamle brassen skal ha ankommet klinikken midt på natta for å ikke tiltrekke seg oppmerksomhet, uten at verken trener Frank Rijkaard eller andre i Barcelona var informert. 

Ronaldinho har hatt en forferdelig sesong i Barcelona, og har fått flere avisoppslag for festing og byliv enn for prestasjonene i banen.

- Ronaldinhos karriere i fare