Ronaldo: - Det verste året i mitt liv

Cristiano Ronaldo har levert på fotballbanen i år også. Men hans år utenfor banen har vært knalltøft, innrømmer han.

INGEN TILTALE: Det ble kjent for en måned siden at det ikke blir lagt fram en tiltale mot Cristiano Ronaldo etter voldtektsanklager. Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP / NTB Scanpix
INGEN TILTALE: Det ble kjent for en måned siden at det ikke blir lagt fram en tiltale mot Cristiano Ronaldo etter voldtektsanklager. Foto: Jonathan NACKSTRAND / AFP / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Cristiano Ronaldo (34) har fortsatt å bøtte inn mål i Juventus-drakta etter at han meldte overgang fra Real Madrid til Torino-klubben sommeren 2018. Han var med på å vinne Serie A med Juventus, i tillegg til at han leverte godt i Champions League også denne gangen.

Det ble derimot ikke seier i turneringen for portugiseren denne gangen, men han kan blant annet se tilbake på et fantastisk hat trick mot sin gamle rival Atlético Madrid.

Men til tross for at det fortsatt stemmer på banen, har det vært et svært vanskelig år utenfor banen, skal vi tro portugiseren selv.

Ronaldos skrekkår

For Ronaldo fikk sterke anklager mot seg da en kvinne ved navn Kathryn Mayorga hevdet at han hadde voldtatt henne i Las Vegas for nå ti år siden. Anklagene preget Ronaldo, hevder han selv.

- 2018 var kanskje det verste året for meg. Ikke profesjonelt, men på personlig nivå. Når folk tviler på din ære, gjør det vondt. Det gjør veldig vondt - spesielt for meg. Jeg har en stor familie og en kone. Jeg har en sønn som allerede er smart nok til å skjønne det. Han er ni år gammel. Det var et tøft år, kanskje det verste året noensinne, sier Ronaldo til den portugisiske TV-kanalen TVI, ifølge blant annet Sky Sports.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer