Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo: - Drømmen er å avslutte karrieren i Madrid

Kobles stadig til Manchester United.

VIL AVSLUTTE I MADRID: Cristiano Ronaldo kobles til både gamleklubben Manchester United og franske Paris Saint-Germain, men superstjernen sier han vil spille for Real Madrid resten av karrieren.
VIL AVSLUTTE I MADRID: Cristiano Ronaldo kobles til både gamleklubben Manchester United og franske Paris Saint-Germain, men superstjernen sier han vil spille for Real Madrid resten av karrieren. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo kobles til både gamleklubben Manchester United og franske Paris Saint-Germain, men superstjernen sier han vil spille for Real Madrid resten av karrieren.

Tirsdag mottok Ronaldo gullstøvelen som sist sesongs toppscorer i Fotball-Europa for fjerde gang. Da la han ryktene om en mulig overgang neste sommer død, i hvert fall for denne gang.

- Jeg har kontrakt her til jeg er 33 år, og som jeg har sagt mange ganger er drømmen min å avslutte karrieren med Real Madrid, sa han, ifølge The Telegraph på seremonien.

Ronaldo scoret hele 48 seriemål på 35 kamper sist sesong, men Real sto likevel troféløse igjen.

- Real Madrid må vinne trofeer hver sesong. Denne sesongen er ikke annerledes. Vi vil vinne ligaen, mesterligaen og cupen, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!