VIL AVSLUTTE I MADRID: Cristiano Ronaldo kobles til både gamleklubben Manchester United og franske Paris Saint-Germain, men superstjernen sier han vil spille for Real Madrid resten av karrieren.
VIL AVSLUTTE I MADRID: Cristiano Ronaldo kobles til både gamleklubben Manchester United og franske Paris Saint-Germain, men superstjernen sier han vil spille for Real Madrid resten av karrieren.Vis mer

Ronaldo: - Drømmen er å avslutte karrieren i Madrid

Kobles stadig til Manchester United.

Cristiano Ronaldo kobles til både gamleklubben Manchester United og franske Paris Saint-Germain, men superstjernen sier han vil spille for Real Madrid resten av karrieren.

Tirsdag mottok Ronaldo gullstøvelen som sist sesongs toppscorer i Fotball-Europa for fjerde gang. Da la han ryktene om en mulig overgang neste sommer død, i hvert fall for denne gang.

- Jeg har kontrakt her til jeg er 33 år, og som jeg har sagt mange ganger er drømmen min å avslutte karrieren med Real Madrid, sa han, ifølge The Telegraph på seremonien.

Ronaldo scoret hele 48 seriemål på 35 kamper sist sesong, men Real sto likevel troféløse igjen.

- Real Madrid må vinne trofeer hver sesong. Denne sesongen er ikke annerledes. Vi vil vinne ligaen, mesterligaen og cupen, sier han.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram