Ronaldo: - Gi meg 20 dager, så er jeg klar

Etter noen hundre millioner skal Ronaldo trene litt igjen. Han har ikke spilt fotball siden VM-finalen.

Ronaldo ble omsider klar for Real Madrid, men først i slutten av måneden er han rede til å debutere for sin nye klubb.

- Jeg er svært glad for at jeg endelig er i Madrid. Nå er jeg klar til å starte treningen. Jeg må forberede meg fysisk. Gi meg 20 dager, så er jeg klar for å spille, sa Ronaldo søndag til klubbens TV-stasjon.

Ronaldo har ikke spilt kamp siden han scoret åtte mål på sju kamper da Brasil vant sin femte VM-tittel i sommer. Da ble han matchvinner i semifinalen og scoret begge målene i finalen, men siden har han trent lite og klaget mye. Til sist greide han å sutre seg bort fra Inter.

- Real-president Florentino Perez fortjener all ære for å ha satt sammen et stort lag som kan utrette store ting, sa Ronaldo da han ble bedt om å sammenligne dagens Real-lag med det legendariske laget som vant europacupen fem år på rad fra 1956 til 1960.

Masse mål

- Personlig håper jeg å score masse mål, og jeg håper at sesongen som kommer blir en god en, sa han.

- Roberto Carlos har fortalt meg alt om klubben og laget. Det har lenge vært min drøm å komme hit. Det var mye press fra Inter, men jeg trodde hele tiden på at alt ville løse seg.

Ronaldo kom til Madrid i et privatfly søndag, etter at han måtte ha politibeskyttelse mot sinte Inter-tilhengere i Milano.

Valuta

Ifølge spansk presse vil Ronaldo få en månedsgasje på en million euro (7,4 millioner kroner).

Inter får 35 millioner euro for ham nå, og ytterligere 10 millioner euro i desember. Om klubben ønsker, kan den få en spiller i stedet for de siste 10 millionene.

Den italienske klubben fikk ikke særlig glede av spilleren som ble hentet fra Barcelona for fire år siden. Han gikk skadet mye av den tiden han var i klubben.

(NTB)

<B>SISTE KAMP: Ronaldo har ikke spilt siden VM-finalen.