Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo: - Jeg beklager min tankeløse handling overfor alle

Fikk rødt kort.

Córdoba - Real Madrid 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Publikum på Estadio Nuevo Arcángel i Córdoba trodde knapt sine egne øyne i det 82. minutt. Cristiano Ronaldo reagerte med et voldsomt sinne, og sparket ned hjemmelagets Edimar.

Nå beklager han på Twitter:

- Jeg beklager overfor alle, og spesielt Edimar, for min tankeløse handling under kampen i dag, skriver Ronaldo.

Les den første artikkelen om dramaet her

Kokte over Det var på stillingen 1-1 at dramaet startet. Ronaldo, som har 28 mål på 18 kamper, gjorde ingen god kamp. Han virket frustrert, og åtte minutter før slutt kokte det over.

Han fikk ikke kontroll over ballen i Córdobas målgård, og kom i nærkontakt med Edimar. Det endte med at han sparket ned brasilianeren (se video øverst i saken).

Sistnevnte tok seg til ansiktet, slik at det kunne se ut som om Real Madrid-stjerna langet ut en knockout. Men bildene viser tydelig nedsparking.

Marsjordre Ronaldo fikk marsjordre. På vei ut børstet han støvet av Real Madrid-logoen. Som for å si: «Vi er uansett verdens beste klubb.»

Gareth Bale reddet Real Madrid. Laget fikk straffe for hands tre minutter før slutt. Waliseren satte straffen sikkert i mål, og Real Madrid vant 2-1.

- Jeg så ikke situasjonen, og jeg har ikke snakket med Ronaldo. Jeg kan ikke dømme, sa trener Carlo Ancelotti rett etter kampen, ifølge avisa AS.

- Var ikke på banen James Rodríguez, som ble byttet ut i det 80. minutt, uttalte følgende om Ronaldo-situasjonen:

- Jeg var ikke på banen, og så ikke hva som skjedde. Forbundet bestemmer hva som blir straffen - én, to eller tre kamper. Ronaldo er en veldig viktig spiller for Madrid. Forhåpentligvis er han raskt tilbake.

CMore-kommentator Magnar Kvalvik spekulerte i fire kampers karantene.

Ødegaard klar Mye har vært sagt og skrevet om Real Madrid i norsk presse de siste dagene. Torsdag ble Martin Ødegaard (16) formelt klar for klubben. De største optimistene håpet at nordmannen skulle få sin debut i dag, men slik gikk det ikke.

Ødegaard kom hjem til Norge i går kveld, og reiser tilbake til Spania i neste uke.

Det er ikke unaturlig å tro at han fulgte kampen på TV hjemme i Drammen. I stedet for å se sin nye lagkamerat - Ronaldo - glitre, fikk han se en superstjerne som oppførte seg som en villmann.

Men i kveld beklaget Ronaldo på Twitter.

SENDT UT:   Cristiano Ronaldo sparket ned Córdobas Edimar. FOTO: NTB SCANPIX
SENDT UT: Cristiano Ronaldo sparket ned Córdobas Edimar. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer