Ronaldo: - Jeg beklager min tankeløse handling overfor alle

Fikk rødt kort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Córdoba - Real Madrid 1-2 (1-1)

(Dagbladet): Publikum på Estadio Nuevo Arcángel i Córdoba trodde knapt sine egne øyne i det 82. minutt. Cristiano Ronaldo reagerte med et voldsomt sinne, og sparket ned hjemmelagets Edimar.

Nå beklager han på Twitter:

- Jeg beklager overfor alle, og spesielt Edimar, for min tankeløse handling under kampen i dag, skriver Ronaldo.Les den første artikkelen om dramaet her

Kokte over Det var på stillingen 1-1 at dramaet startet. Ronaldo, som har 28 mål på 18 kamper, gjorde ingen god kamp. Han virket frustrert, og åtte minutter før slutt kokte det over.

Han fikk ikke kontroll over ballen i Córdobas målgård, og kom i nærkontakt med Edimar. Det endte med at han sparket ned brasilianeren (se video øverst i saken).

Sistnevnte tok seg til ansiktet, slik at det kunne se ut som om Real Madrid-stjerna langet ut en knockout. Men bildene viser tydelig nedsparking.

Marsjordre Ronaldo fikk marsjordre. På vei ut børstet han støvet av Real Madrid-logoen. Som for å si: «Vi er uansett verdens beste klubb.»

Gareth Bale reddet Real Madrid. Laget fikk straffe for hands tre minutter før slutt. Waliseren satte straffen sikkert i mål, og Real Madrid vant 2-1.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.