Ronaldo: - Jeg elsker lukta av parfymen min på en kvinnes hud

Fotballstjernas duft-råd.

SELFIE DET LUKTER AV:  Cristiano Ronaldo har lansert sin egen parfyme. Han sprayer den gjerne der han etterpå ønsker å bli kysset. Foto: M&C Saatchi
SELFIE DET LUKTER AV: Cristiano Ronaldo har lansert sin egen parfyme. Han sprayer den gjerne der han etterpå ønsker å bli kysset. Foto: M&C SaatchiVis mer

(Dagbladet:) Enten han skal gjennomføre en treningsøkt, prøve en finte, skyte et frispark, slå et innlegg eller velge klær fra sitt velfylte skap: Når Cristiano Ronaldo gjør noe, gjør han det skikkelig - og på sitt helt eget vis.

Så også når han nå lanserer sin egen parfyme. Om noen skulle være i tvil om hvem som er opphavsmann, så varer ikke den tvilen særlig lenge etter man har oppfattet duftens navn.

Parfymen skal hete «Cristiano Ronaldo Legacy».

- Spray før kysset I forbindelse med lanseringen, som ble avholdt i Madrid onsdag kveld, ble Ronaldo spurt hva som er hans favorittduft hos en kvinne. Portugiserens svar får trolig Aune Sand til å nikke anerkjennende:

- Det er en parfyme som jobber i samspill med deres naturlige duft - ikke for sterk, ikke for overveldende. Naturlig er sexy. Min parfyme er for menn, men selvsagt liker jeg lukta av den på en kvinnes hud, sier Cristiano Ronaldo.

- Hvordan bruker du parfymen?

- Jeg har en gang hørt at du skal spraye parfymen der du ønsker å bli kysset, svarer Reals nummer 7 noe ertende, ifølge en pressemelding sendt ut i etterkant av lanseringen.

- Sexy og selvsikker Ronaldo fastslår videre at det er viktig å dufte bra hver eneste dag - ikke bare i forbindelse med festlige tilstelninger. Han føler seg ikke fullt påkledd uten parfyme, sier han.

Og lanseringserklæringen tyder på at han er satt seg et høyt kosmetikkmål, selv om ambisjonen nok deles av de fleste som framstiller velluktende dråper.

- Jeg ønsket å lage noe for menn som får deg til å føle deg sexy og selvsikker, og som etterlater et langvarig inntrykk, sier Cristiano Ronaldo - som neppe kommer til å ta i bruk sin nye odør når han jakter sitt første mål for sesongen i Real Madrids kamp mot Espanyol klokka 16 på lørdag.

Eller jo, forresten. Det høres ut som noe han kan finne på.