Ronaldo: - Jeg kan bli bedre fysisk

Knallstart i Spania.

SCORET I CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN: Cristiano Ronaldo.
SCORET I CHAMPIONS LEAGUE-FINALEN: Cristiano Ronaldo.Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo (29) har fått en forrykende sesongstart i Real Madrid og har scoret ni mål i Primera Division.

Men portugiseren er en perfeksjonist. Han vil utvikle seg videre, og mener - av alle ting - at han har noe å gå på fysisk.

- Jeg kan bli bedre fysisk, sier han til nettstedet fifa.com.

Skader Ronaldo har slitt med en lårskade de siste månedene. Han fikk ikke en så god oppkjøring til sesongen som han ønsket. Nå går det bedre.

- Jeg føler meg bra, og har ingen smerter. Men jeg er ikke helt der jeg skal være. Jeg kan bli bedre fysisk, sier han.

- Jeg har fått trent veldig bra etter en pause. Sesongoppkjøringen var ikke bra. Nå går det lettere.

Viste muskler Ronaldo avsluttet forrige sesong med å vinne Champions League med Real Madrid. Han scoret 4-1-målet på straffe i det 120. minutt.

Etterpå fikk Estadio da Luz i Lisboa og TV-publikum se noen voldsomme scener. Ronaldo feiret som besatt, viste muskler - og oppførte seg som om han var deltaker i en bodybuilder-konkurranse.

Muskelbildene har dukket opp en rekke ganger seinere, og brukes som et eksempel på den nye, moderne og fysisk sterke fotballspilleren.

Sjetteplass Selv om Ronaldo har gjort det bra for egen del, ligger Real Madrid bare på sjetteplass i Primera Division. Opp til serieleder Valencia er det fire poeng.

Real Madrid møter Villarreal borte klokka 16.00 i dag.  

- Et dynamisk lag med god fart, sier trener Carlo Ancelotti til Reals hjemmeside.

Om Ronaldos form:

- Han spiller som en leder. Jeg tror ikke på noe av det som skrives, om at han skal forlate klubben. Det er sludder, erklærer Ancelotti.