Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo: - Skjuler ingenting

Fire spanske toppklubber linket til dopdoktor Fuentes.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Real Madrids Ronaldo hevder fotballspillere ikke har noe å frykte etter at fire spanske toppklubber er blitt linket til dopdoktor Eufemiano Fuentes.

Fuentes er mannen som skal ha hjulpet en rekke toppsyklister med bloddoping i en årrekke. Nå hevder den franske avise Le Monde at de har sett dokumenter som setter doplegen i forbindelse med de spanske toppklubbene Real Madrid, Barcelona, Real Betis og Valencia.

- Vi er alltid tilgjengelige for kontroller, både fra antidopingbyrået og fra FIFA. Vi har ingenting å skjule. Vi har ikke gjort noe galt, sa Ronaldo.

Le Monde hevder dokumentene inneholder tegn som dopingjegerne mener står for ulovlige preparater. Alle klubbene nekter ethvert bekjentskap med Fuentes.

(NTB)

DOPFRI: Ronaldo avviser at han og lagkameratene har noe å frykte etter at fire spanske toppklubber er blitt satt i forbindelse med dopdoktoren Eufemiano Fuentes. Foto: AP
DOPFRI: Ronaldo avviser at han og lagkameratene har noe å frykte etter at fire spanske toppklubber er blitt satt i forbindelse med dopdoktoren Eufemiano Fuentes. Foto: AP Vis mer

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!