Ronaldo advares mot Real Madrid

- Kan bli et symbol for Manchester United.

(Dagbladet.no): Siden kontroversene under fjorårets VM-sluttspill, har Cristiano Ronaldo slått tilbake med førsteklasses spill for Manchester United hele denne sesongen.


- At han er en av verdens beste spillere, er ikke bare noe vi sier. De individuelle utmerkelsene vil snart begynne å ramle inn, skryter Manchester Uniteds portugisiske assistentmanager, Carlos Queiroz
.

Advarer mot Real Madrid
22-åringens storform har sjølsagt fenget interessen til mange storklubber rundt om i Europa. Men Queiroz advarer landsmannen mot å skifte klubb.


- Veldig snart kan han være et symbol for Manchester United. Dette er den ideelle klubben for ham, sier Sir Alex Fergusons assistent til Sky Sports.

En av klubbene Ronaldo har blitt koblet til, er spanske Real Madrid, en klubb Queiroz har førstehånds erfaring med etter et kort opphold der som hovedtrener.


- Jeg har vært i Madrid, og jeg kjenner realitetene i klubben, nøyer han seg med å si om den muligheten.

Han legger ikke skjul på at tilværelsen er mye bedre i Nordvest-England og Manchester.

- Cristiano er en del av United-familien. Dette er den beste utgaven av Manchester United på en stund. Vi er der vi vil være: et steg unna å bli mestere, framhever assistenten.

Ronaldo advares mot Real Madrid

Neville vil beholde Larsson 

Ronaldo har den siste tida vært en del av et fryktinngytende Manchester United-angrep, blant annet sammen med svenske Henrik Larsson.

Klubbens kaptein, Gary Neville, sier nå at han ønsker å ha Larsson på laget så lenge som mulig.


- Henrik har vært fantastisk for oss. Dette handler ikke bare om at han fyller en posisjon, det handler om arbeidsinnsats, innstilling og bevegelse. Jeg håper bare at vi kan beholde ham så lenge som mulig, skryter backen, ifølge Independent.

Tidligere har svensken sjøl sagt at han vil bli i England så lenge som mulig, men Helsingborg skal også ha et ord med i laget.

Etter planen skal 35-åringen returnere til Sverige den 12. mars, slik at han blir klar til sesongstarten i Allsvenskan.

GOD: Cristiano Ronaldo har vært en av Premier Leagues beste spillere denne sesongen. Dette har tiltrukket interesse fra mange storklubber rundt om i Europa, men nå advares unggutten mot å skifte klubb. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX
GOD: Cristiano Ronaldo har vært en av Premier Leagues beste spillere denne sesongen. Dette har tiltrukket interesse fra mange storklubber rundt om i Europa, men nå advares unggutten mot å skifte klubb. Foto: DAVE THOMPSON/AP/SCANPIX Vis mer
ADVARER MOT MADRID: Portugisiske Carlos Queiroz, assistentmanager i Manchester United, har tidligere vært trener i Real Madrid. Nå han advarer Cristiano Ronaldo mot å gå dit.
FÅR SKRYT: Manchester United-kaptein Gary Neville skryter av Henrik Larsson (bildet). Spissen skal etter planen forlate klubben neste måned, men Neville vil gjerne beholde svensken videre.