Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo angrer på «kjekk og rik»-utsagn

- Jeg var veldig sint fordi jeg ikke hadde scoret.

VISTE FØLELSER: Cristiano Ronaldo klarte ikke å holde tårene tilbake da han fikk Gullballen. Han mener han har blitt mer moden med alderen. Her er han med sønnen sin og legenden Pelé. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/NTB Scanpix
VISTE FØLELSER: Cristiano Ronaldo klarte ikke å holde tårene tilbake da han fikk Gullballen. Han mener han har blitt mer moden med alderen. Her er han med sønnen sin og legenden Pelé. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo var uvanlig grinete etter en Champions League-kamp mot Dinamo Zagreb i september 2011. Superstjernen hadde fått gjennomgå av kroatiske supportere gjennom hele kampen, og kom med følgende teori på hvorfor han ble pepet på:

- Jeg tror det er fordi jeg er kjekk, rik og en god spiller. De er misunnelige på meg, jeg har ingen annen forklaring.

Nå innrømmer portugiseren at det var en feil av ham å komme med det utsagnet. Han forteller at folk nå må kjenne ham som et helt normalt menneske.

Var veldig sint - Jeg snakket etter en kamp hvor jeg var veldig sint fordi jeg ikke hadde scoret. Jeg sa ting som jeg ikke likte etterpå. Som jeg har sagt mange ganger, jeg er ikke perfekt. Jeg er et menneske lagd av kjøtt og bein, som alle andre. Jeg gråter, jeg ler, jeg har problemer, sier Ronaldo i et stort intervju med France Football, gjengitt av ESPN.

Akkurat det fikk millioner av tv-serie et bevis på da Ronaldo vant Gullballen tidligere i år. Real Madrid-spilleren holdt takketalen mens tårene rant da han mottok den gjeve pokalen.

Mer moden 28-åringen hevder han har blitt mye mer moden med alderen.

- Når jeg sa noe jeg ikke burde, sa jeg unnskyld til fansen. Med alderen lærer du av dine feil. Vi blir mer modne i livet som vi blir på banen. Jeg har inntrykk av at fansen forstår meg bedre nå, og de innser at jeg jobber hardt. Jeg foretrekker at de snakker om det som skjer på banen, i stedet for det som skjer utenfor, sier Ronaldo.

Hele Norges coronakart