Ronaldo avslørt før avspark mot Liverpool

Jukser litt for å bli størst.

PÅ TÆRNE: Her poserer Real Madrids startellever foran Champions League-kampen tirsdag. Karim Benzema er offisielt 184 cm, men ved siden av Ronaldo (bakerst til høyre) framstår han som langt lavere enn lagkameraten som er målt til 185 cm. Foto: AFP / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB SCANPIX
PÅ TÆRNE: Her poserer Real Madrids startellever foran Champions League-kampen tirsdag. Karim Benzema er offisielt 184 cm, men ved siden av Ronaldo (bakerst til høyre) framstår han som langt lavere enn lagkameraten som er målt til 185 cm. Foto: AFP / PIERRE-PHILIPPE MARCOU / NTB SCANPIXVis mer

(Dagbladet): Han scorer mest mål, han vant gullballen i fjor og er favoritt til å vinne gullballen på nytt.

Cristiano Ronaldo (29) er akkurat nå trolig best i verden i fotball. I går mottok han gullstøvelen, Europas toppscorertittel for siden 31 mål forrige sesong.

Han skulle bare ønske han var litt høyere.

Slår Benzema Verdens beste fotballspiller har ofte brukt lengdetrikset sitt, skriver Aftonbladet.

Ronaldo står som regel ved siden av Karim Benzema på lagbildene, og han vil tydeligvis gjerne være lenger enn ham.

Benzema er en av Real Madrids høyeste spillere, og bare én centimeter lavere enn Ronaldo selv.

Men konkurransemannen Ronaldo vil helst vinne den kampen med litt større margin.

- Prøver iherdig - Artig. Jeg var faktisk ikke klar over at han går opp på tærne på lagbilder før Dagbladet påviste det.
Jeg vet jo ikke hva som er årsaken. Men Ronaldo har et voldsomt konkurranseinstinkt, sier La Liga-kommentator Magnar Kvalvik.

OPP PÅ TÅ! Her strekker Ronaldo seg godt før avspark i supercupfinalen mot Sevilla. Foto: AFP / GLYN KIRK / NTB SCANPIX
OPP PÅ TÅ! Her strekker Ronaldo seg godt før avspark i supercupfinalen mot Sevilla. Foto: AFP / GLYN KIRK / NTB SCANPIX Vis mer

- Han prøver iherdig å være best i alt. Muligens vil han også være høyere enn Benzema. Det kan være det, sier Kvalvik.

Mulig rituale - Men en tanke som slår meg, er at det kan jo også være en del av et rituale, som mange fotballspillere har foran en kamp.
En form for lykkeamulett, sier Magnar Kvalvik.
Banklengs inn - Noen går baklengs inn på banen. Noen må ha begge hendene i gresset på vei inn. En og annen hinker inn de første stegene. Et lite apropos til lagbildet, er at Ilker Cassilas (keeper red.anm.) har sokkene på vranga, forteller Magnar Kvalvik til Dagbladet.

Avslørt Han ble avslørt for «høydetrikset» på et lagbilde foran supercupkampen mot Sevilla tidligere i år og samlet overskrifter, uten at det forhindret ham fra å gå opp på tå på tirsdag.

Ronaldo er slett ingen smågutt med siden 185 cm på sokkelesten. Det er godt over snittet på menns høyde, også blant fotballspillere.

Spesielt ikke dersom han sammenliknes med toppscorerrival og Barcelona-stjernen Leo Messi, som bare måles til 1,69 m. Siden august har Ronaldo scoret 17 ligamål på ni kamper, et sensasjonelt tall mot Messis sju scoringer.

OG MER PÅ TÅ: Ronaldo strekker seg litt til i boertekampen mot Liverpool i årets Champions League.Foto: AP /Jon Super/ NTB Scanpix
OG MER PÅ TÅ: Ronaldo strekker seg litt til i boertekampen mot Liverpool i årets Champions League.Foto: AP /Jon Super/ NTB Scanpix Vis mer

Men tydeligvis ønsker Ronaldo seg mer -  noen centimeter til i høyden. Men det er trolig det eneste Ronaldo ikke får til i sin fotballkarriere.