Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo beklaget målløs avskjedskamp

Klarte ikke å score i sitt siste farvel med fansen.

HAKKET LAVERE TYNGDEPUNKT: Han har spist godt i det siste, Ronaldo, men det hindret ham ikke i å komme til et par sjanser i avskjedskampen for Brasil. Scoring ble det imidlertid ikke for spisslegenden.Foto: SCANPIX/AFP/Vanderlei ALMEIDA
HAKKET LAVERE TYNGDEPUNKT: Han har spist godt i det siste, Ronaldo, men det hindret ham ikke i å komme til et par sjanser i avskjedskampen for Brasil. Scoring ble det imidlertid ikke for spisslegenden.Foto: SCANPIX/AFP/Vanderlei ALMEIDA Vis mer

Ronaldo (34) beklaget overfor fansen for misbrukte målsjanser etter at han spilte sin siste landskamp for Brasil tirsdag.

Ronaldo la fotballskoene på hyllen i februar, men onsdagens kamp mot Romania var veteranens avskjedskamp på det brasilianske landslaget. Brasil vant 1-0 etter scoring av Fred i 22. minutt.

Ronaldo ble byttet inn for målscorer Fred ett kvarter før full tid. 34-åringen, som er langt unna toppformen, hadde tre gode muligheter, men klarte ikke å komme på scoringslisten.

- Beklager. Jeg hadde noen målsjanser, men klarte ikke å score i min siste kamp, mine siste 15 minutter, sa Ronaldo, med det brasilianske flagget rundt skuldrene, til fansen.

Spissen har hatt en innholdsrik karriere. Han er blitt verdensmester med Brasil to ganger og scoret totalt 15 mål i VM. I løpet av karrieren spilte han blant annet for PSV Eindhoven, Barcelona, Inter, Real Madrid og Milan. Han startet karrieren i Cruzeiro og spilte sine siste tre sesonger i Corinthians.

(NTB)