KJÆRESTER:  Cristiano Ronaldo er offisielt sammen med den russiske modellen Irina Shayk. Nå har de fått litt å snakke om. En brasiliansk rumpemodell hevder hun var til køys med Real Madrid-stjernen. FOTO: NTB SCANPIX
KJÆRESTER: Cristiano Ronaldo er offisielt sammen med den russiske modellen Irina Shayk. Nå har de fått litt å snakke om. En brasiliansk rumpemodell hevder hun var til køys med Real Madrid-stjernen. FOTO: NTB SCANPIXVis mer

Ronaldo benekter at han var utro med brasiliansk modell

Kaller avisartikkel for «oppspinn».

(Dagbladet): Søndag dukket det opp et tordenskrall av en artikkel i den engelske storavisa The Sun.

En brasiliansk modell med navn Andressa Urach (27) hevdet hun hadde vært til sengs med Real Madrid-stjernen Cristiano Ronaldo (28).

Dette skjedde angivelig 48 timer før Borussia Dortmund knuste Real Madrid 4-1 i Champions League forrige uke.

- Han var hektet på rumpa mi. Og han kalte meg for «lille hest», lød det fra kvinnen.

- Det var utrolig. Han hadde kropp som en gresk gud, sa hun videre om det påståtte erotiske sammenstøtet på hotell Villa Magna i Madrid.
 

Opprørt
Nå smeller Ronaldo tilbake på Twitter. Offisielt er han sammen med den russiske modellen Irina Shayk (27). Historien truer med å velte forholdet, som har vart siden 2010.

- Jeg ble informert om at The Sun, trofast mot sin redaksjonelle linje, ville publisere et intervju med en Andressa. Det er noen som søker rampelyset på min bekostning. Jeg lurer på hvorfor dette skjer én dag før en viktig kamp for laget mitt.

Videre skriver fotballstjernen:

- Dypt opprørt over situasjonen som har oppstått, vil jeg bare klargjøre én ting: Det er fakta at jeg var på hotell Villa Magna 22. april. Jeg ga et intervju til Manu Sainz (spansk journalist). Dette kan reporteren selv bekrefte. Alt annet er oppspinn og forfalskning.

Sterk kost
At Ronaldo går ut på denne måten, er ikke spesielt vanlig. Men så var det sterk kost som ble servert i The Sun i går.

Som lyn fra klar himmel skal brasilianske Andressa Urach - med kallenavnet Miss Bum Bum - ha blitt kontaktet av Ronaldo.

Angivelig fikk han nummeret av en felles venninne. De to sendte hverandre tekstmeldinger og skypet.

Andressa sier:

- Jeg har alltid sett på Ronaldo som en av de flotteste mennene i verden. Jeg kunne knapt tro det da han kontaktet meg.

Skrøt av rumpa
- Han fortalte at han var henrykt over bildene han hadde sett av meg på nettet. Han lurte på om jeg virkelig var Miss Rumpe fra Brasil, forteller Andressa.

- Han klarte ikke å slutte å kommentere rumpa mi.

Ronaldo skal ha spurt om de to kunne møtes på et hotell i Madrid mandag 22. april. To dager seinere skulle Real Madrid møte Borussia Dortmund i semifinalen i Champions League.

Andressa sier:

- Han kunne ikke fortelle nøyaktig hvor og når. Årsaken var at kjæresten hans (Irinia Shayk) ikke ville bli spesielt fornøyd hvis dette kom ut. De er sammen, men han fortalte at forholdet ikke er seriøst. Han sa ikke noe mer om henne.

110.000 kroner
De to møttes på hotell Villa Magna, stadig ifølge den brasilianske modellen. Her er det mulig å boltre seg i fjong Madrid-luksus, og de dyreste rommene koster 110.000 kroner.

Andressa forteller at hun regnet med at de to skulle møtes i resepsjonen, for så å smelle opp på et rom. I stedet kjørte Ronaldo rett i kjelleren, og tok heisen opp til sjette etasje. Her skal han ha sendt Andressa en tekstmelding om hvilket rom han befant seg på.

- Vi tok for oss av hverandre. Det var utrolig, det beste jeg noengang har opplevd. Kroppen hans er perfekt - noe som kommer fra gudene. Jeg har aldri vært borti noe liknende. Han luktet som himmelen selv, og holdt koken i flere timer, sier hun til den engelske tabloiden.

Smuglet ut
Ronaldo skal ha avsluttet «treffet» med å be modellen gå til fellesdelen av hotellet.

Han ville ikke at de to skulle bli fotografert sammen.

Samtidig forsvant han ut bakveien.

- Alt var fantastisk. Men samtidig ser jeg at jeg er blitt behandlet som et objekt - en fange, sier Andressa om måten hun ble fraktet tilbake til sitt eget hotell på.

To sikkerhetsvakter kom angivelig på rommet, og fortalte at pressen sto utenfor og ventet. Hun ble smuglet ut.

- Det var ikke spesielt komfortabelt. Jeg tror ikke jeg vil se ham igjen, sier Andressa.

Ronaldo benekter historien på Twitter. Returoppgjøret mot Borussia Dortmund spilles klokka 20.45 i morgen.

Ronaldo er meldt spilleklar etter en muskelstrekk.

DAGENS TRENING:  Cristiano Ronaldo og co. forbereder seg på returmøtet mot Borussia Dortmund. Her fra dagens trening. FOTO: NTB SCANPIX
DAGENS TRENING: Cristiano Ronaldo og co. forbereder seg på returmøtet mot Borussia Dortmund. Her fra dagens trening. FOTO: NTB SCANPIX Vis mer