Ronaldo ber for Becks

Vil ikke miste England-kapteinen.Siste: Skadd på trening i dag

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Enrique Sobrino, kandidat til presidentvervet i Real Madrid, åpnet i går for å selge David Beckham, hvis han ikke forandrer seg.

Meldingen mottas med vantro hos Reals toppscorer Ronaldo. Han ber Beckham om å bli hos de helhvite uansett president.

- David løper mye i løpet av kampene, og gir meg mange kvalitetsinnlegg som er bra for meg. Jeg synes det er flott å spille sammen med ham i Madrid, sier Ronaldo ifølge Sky Sports.

Chelsea er klubben som kobles hardest til Beckham, som har kone og to barn fortsatt boende i Storbritannia. England-kapteinen kom fra Manchester United i fjor sommer.

- David har mye igjen av kontrakten sin, og han trives veldig godt i Madrid. Dette er det første året hans, og han har levert en god sesong. Han vil bli og gjøre det enda bedre neste år. Derfor tror jeg han blir i Spania, sier Ronaldo.

Ifølge The Sun er nettopp Chelsea interessert i å hente Becks, men vil nødig betale mer enn 125 mill. kroner for 29-åringen.

PÅ FEST:</B> David Beckham, som det surrer utroskapsrykter om, var på fest i London med kona i går. Det er nettopp pendlingen til og fra Madrid som presidentkandidaten i Real ikke liker.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer