VARM VELKOMST: Cristiano Ronaldo ble møtt velkommen til Bosnia og Sarajevo med taktfaste Messi, Messi, Messi-rop. Foto: AP Photo / Amel Emric / Scanpix
VARM VELKOMST: Cristiano Ronaldo ble møtt velkommen til Bosnia og Sarajevo med taktfaste Messi, Messi, Messi-rop. Foto: AP Photo / Amel Emric / ScanpixVis mer

Ronaldo ble hånet med Messi-rop og laser - svarte med fingeren

Varm velkomst i Bosnia.

(Dagbladet): Da Portugal og Cristiano Ronaldo landet i Bosnia i går ble Real Madrid-stjernen møtt av omtrent 150 bosniske fans som taktfast ropte «Messi! Messi! Messi!».

Under Portugals trening i Zenica i går, fortsatte de bosniske supporterne å plage superstjernen.

Ronaldo ble lyst i ansiktet med en laserpeker gjennom store deler av treningen, og den tidligere Manchester United-spilleren svarte etterhvert med å gi de skyldige fingeren.

Portugiseren fikk lignende behandling da Portugal slo Kypros i begynnelsen av september, Ronaldo svarte på ropene med å score to mål. Før, under og etter Real Madrids Champions League-møte med Dinamo Zagreb ble portugiseren også møtt med Messi-rop.

- Jeg tror det er fordi jeg er kjekk, rik og en god spiller. De er misunnelige på meg, jeg har ingen annen forklaring, sa han den gang.

Portugal møter i kveld Bosnia til den første av to kvalikkamper. Vinneren over to kamper går videre til EM i Polen & Ukraina neste sommer.

Bosnia har vunnet seks kamper på rad, så Paulo Bentos menn kan vente seg tøff motstand i kveldens kamp i Zenica. Portugal er spesielt bekymret for gressteppet på stadion i Zenica

- En slik bane hadde ikke blitt tillatt i Portugal, sa leder for det portugisiske fotballforbundet, Gilberto Madaí, i går.