- Ronaldo ble verdens beste i United

Ferguson lovpriser innsatsen for klubben.

- FANTASTISK: Alex Ferguson overøser Cristiano Ronaldo med superlativer samtidig som United bekrefter at de har fått overgangspengene fra Real Madrid. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix
- FANTASTISK: Alex Ferguson overøser Cristiano Ronaldo med superlativer samtidig som United bekrefter at de har fått overgangspengene fra Real Madrid. Foto: Paul Ellis, AFP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): I dag bekrefter Manchester United at de har fått de 80 millionene pund for Cristiano Ronaldo som Real Madrid har lovet dem.

Og dermed bekrefter klubben at portugiseren faktisk er solgt, 20 dager etter at de takket ja til rekordbudet. Med seg på flyttelasset får han en solid porsjon skryt fra eks-manager Alex Ferguson.

Kanskje ikke så rart, ettersom rosen også peker tilbake på Ferguson og United som har stått bak Ronaldos utvikling de siste årene.

- Cristiano har vært en fantastisk spiller for Manchester United. I løpet av sine seks år på Old Trafford har han utviklet seg til verdens beste fotballspiller, sier Ferguson til klubbens hjemmeside.

Men skotten er raus nok til også å gi Ronaldo sin porsjon av æren for resultatene i de siste sesongene.

- Hans bidrag har vært en viktig faktor i klubbens suksess i løpet av denne perioden. Talentet hans, evnen til å underholde og den smittende personligheten har gledet fans over hele verden, sier han.Så dersom United-sjefen er det minste bitter på spilleren som har mast om å få skifte klubb i flere år, skjuler han det i alle fall godt.- Alle her ønsker ham alt godt videre i karrieren, sier Ferguson.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer