Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo bommet på åpent mål

Ronaldo bommet på åpent mål i hjemmedebuten

Superstjernen Cristiano Ronaldo slo en målgivende pasning i første møte med sine nye hjemmefans i Torino da Juventus slo Lazio 2-0 i Serie A lørdag.

DEBUTERTE PÅ HJEMMEBANE: Cristiano Ronaldo. Foto: AP Photo/Luca Bruno
DEBUTERTE PÅ HJEMMEBANE: Cristiano Ronaldo. Foto: AP Photo/Luca Bruno Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Superstjernen Cristiano Ronaldo bidro med en assist som var alt annet enn tiltenkt da Juventus slo Lazio 2-0 i Serie A lørdag.

Ronaldo spilte hele kampen som midtspiss i seieren, men for andre kamp på rad klarte han ikke å komme på scoringslista. I stedet serverte portugiseren ubevisst ballen til ringreven Mario Mandzukic i forkant av kroatens 2-0-scoring i det 75. minutt.

Ronaldo prøvde å score selv da ballen ble slått langs bakken fra høyre. Lærkula var innom begge føttene på portugiseren før den føk til værs. Deretter ramlet den ned til Mandzukic, som banket til og trygget Juventus-seieren.

Miralem Pjanic ga vertene ledelsen i det 30. minutt.

Første i Torino

Seieren betyr at Juventus står med full pott etter to serierunder. I serieåpningen vant Juventus 3-2 over Chievo. Heller ikke da kom Ronaldo på scoringslista.

Lørdagens kamp var 33-åringens første på hjemmebane i Torino etter milliard-overgangen fra Real Madrid.

Juventus står med sju strake seriegull, men har ikke vunnet mesterligaen siden 1996. Cristiano Ronaldo har vært med å vinne mesterligaen fem ganger. Hans 120 mål er rekord for turneringen.

Tungt

Lazio, som ble nummer fem i Serie A forrige sesong, må vente på sine første poeng denne sesongen. Simone Inzaghis menn tapte 1-2 i serieåpningen mot Napoli.

Napoli møter Milan til sin andre kamp denne sesongen senere lørdag.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!