- Ronaldo bør få gå til Real

Alle spillere vil dit, sier Carlos Tévez.

(Dagbladet.no): Idet mange trodde forvirringen, ryktene og rabalderet rundt Cristiano Ronaldo ikke kunne bli større, rykker lagkamerat Carlos Tévez inn.

- Det er klart at han er en veldig viktig spiller for oss, men dette er en personlig avgjørelse han må ta, og alt er opp til ham, mener argentineren, ifølge The Times.

Manchester United har hardnakket avvist å selge portugiseren til Real Madrid, en holdning flere av spillerne har stilt seg 100 prosent bak. Tévez er ikke like tydelig.

- Jeg forstår Cristiano. Enhver fotballspiller ønsker å spille for Real Madrid. På den annen side tror jeg også at alle vil spille for Manchester United, sier han.

Deretter følger han opp med en uttalelse som neppe får Alex Ferguson til å juble.

- Hvis Ronaldo søker noe annet enn Manchester United, så synes jeg det skal respekteres. Jeg har ikke snakket med ham, men når sånt som dette skjer, er det ingen av partene som sitter igjen med gode følelser, påpeker han.

SNART MOTSPILLERE? Carlos Tévez (i midten) og Cristiano Ronaldo spilte blant annet sammen da Chelsea ble beseiret i mesterligafinalen. Neste sesong kan de bli motspillere. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/SCANPIX
SNART MOTSPILLERE? Carlos Tévez (i midten) og Cristiano Ronaldo spilte blant annet sammen da Chelsea ble beseiret i mesterligafinalen. Neste sesong kan de bli motspillere. Foto: KAI PFAFFENBACH/REUTERS/SCANPIX Vis mer
- Ronaldo bør få gå til Real