Ronaldo dro en hvit løgn

Ertet spanske reportere.

(Dagbladet.no): Det er ikke bare på fotballbanen Cristiano Ronaldo er i det lekne hjørnet. Av åpenlyse årsaker opererer de spanske journalistene på flere fronter under EM - og de har vært svært godt representert under Portugals treninger og kamper.

Før mesterskapet hadde de såpass spisse albuer at selv det portugisiske pressekorpset reagerte.

Etter Portugals 3-1-seier mot Tsjekkia i går sto de i kø for Portugals nummer 7, selv om de har fått beskjed om at han ikke kommer til å svare på spørsmål som ikke handler om landslaget.

Da de likevel spurte om framtida, virket det et øyeblikk som om Ronaldo skulle la seg lokke utpå.

- Jeg liker hvit drakt, svarte portugiseren ifølge Sky Sports.

Som før de spanske journalistene rakk å ta opp telefonene la til:

- Det hvite drakta til landslaget, altså.

Portugal spilte nemlig i helhvitt mot Tsjekkia i går, et syn Real Madrid-president Ramon Calderon neppe hadde mye imot. Målmaskinen scoret også ett og var sterkt involvert i de to andre.

I HELHVITT: Cristiano Ronaldo både scoret og var involert i de to andre portugisiske scoringene mot Tsjekkia i går. Etterpå ertet han de spanske journalistene. Foto: AP
I HELHVITT: Cristiano Ronaldo både scoret og var involert i de to andre portugisiske scoringene mot Tsjekkia i går. Etterpå ertet han de spanske journalistene. Foto: AP Vis mer

Bortsett fra å fleipe med de spanske journalistene var det stort sett sedvanlige fotballfloskler som ble servert fra Ronaldo.

- Målet vårt var å komme oss til neste runde. Jeg er veldig glad for å ha hjulpet lagkameratene mine til seier, sa Ronaldo.