Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Fotball

Ronaldo eller Messi? Solskjær er sikker på hvem han ville hatt i Molde

- Jeg vet hva slags person han er i en gruppe. 

FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær og Molde møter Haugesund i fjerde runde i cupen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
FORNØYD: Ole Gunnar Solskjær og Molde møter Haugesund i fjerde runde i cupen. Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

KFUM Oslo - Molde 1-2 (1-0)

EKEBERGSLETTA (Dagbladet): Ole Gunnar Solskjær (44) var en fornøyd mann etter at Molde slo KFUM Oslo og gikk videre til fjerde runde av cupen i går kveld. Fredrik Brustad scoret begge Moldes mål i 2-1-seieren, og forlenget klubbens gode periode.

Etterpå tok Solskjær seg god tid til publikum og presse på Ekebergsletta. Han fant også rom til å svare på det som skal skje i Cardiff lørdag. Real Madrid spiller Champions League-finale mot Juventus. Cristiano Ronaldo kan vinne det gjeve trofeet for fjerde gang.

Men ærlig talt: Hvis Solskjær kunne velge mellom å få Ronaldo eller Lionel Messi til Molde, hvem hadde han valgt?

- Kjenner ham

- Det er helt umulig å si, starter Solskjær når vi møter ham utenfor garderobene til 2. divisjonslaget KFUM Oslo. Men etter å ha tenkt seg om i ytterligere et sekund, svarer Manchester United-legenden skråsikkert:

I EGEN KLASSE: Lionel Messi (til venstre) og Cristiano Ronaldo har byttet på å være verdens beste fotballspiller siden 2008. Foto: AP / NTB scanpix
I EGEN KLASSE: Lionel Messi (til venstre) og Cristiano Ronaldo har byttet på å være verdens beste fotballspiller siden 2008. Foto: AP / NTB scanpix Vis mer

- Jeg har både trent og spilt med Cristiano. Jeg hadde selvfølgelig valgt ham. Jeg kjenner ham. Jeg vet hva slags person han er i en gruppe.

Solskjær fortsetter:

- Han er en fantastisk fyr. Jeg håper han løfter trofeet. Men så er det noe med Buffon.

Legende

Gianluigi Buffon er den legendariske keeperen til Juventus. 28. januar fylte han 39 år. Bortsett fra moderklubben Parma, har han vært i Juventus hele karrieren. To ganger har han spilt Champions League-finalen, men aldri vunnet.

- Du ønsker litt for ham også, påpeker Solskjær.

- Hvem er favoritter i finalen?

- Real Madrid er favoritter. Men du kan aldri vedde imot Juventus. De har vært imponerende de siste åra.

TØFT PÅ EKEBERG: Solskjær, nummer to fra høyre, konstaterte at Molde gikk videre i cupen.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TØFT PÅ EKEBERG: Solskjær, nummer to fra høyre, konstaterte at Molde gikk videre i cupen.  Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer

Det er for øvrig 18 år siden Solskjær selv avgjorde Champions League-finalen, for Manchester United, mot Bayern München.

Nye spillere

Solskjær vedgår at Molde ser på nye spillere i enkelte posisjoner. Men Ronaldo blir selvsagt med drømmen, selv om Molde-manageren har sine kontakter.

- Kall det en god kompis, sier han om relasjonen.

Ronaldo har scoret 40 mål denne sesongen. 25 har kommet i La Liga, 10 i Champions League og 5 i cup og andre turneringer. Han og Messi har byttet på å være verdens beste fotballspiller siden 2008.

PS: Molde møter Haugesund i fjerde runde.

Hele Norges coronakart