- Ronaldo er bedre enn noen gang

Tjærnås om tingene som gjør portugiseren unik.

REDDET REAL: Villarreal ledet både 1-0 og 2-1 mot Real Madrid på søndag, men Cristiano Ronaldo utliknet to ganger. Her har han nettopp tryllet inn 3-2 for de helhvite - med sitt 22. ligamål for sesongen. Foto:  AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET
REDDET REAL: Villarreal ledet både 1-0 og 2-1 mot Real Madrid på søndag, men Cristiano Ronaldo utliknet to ganger. Her har han nettopp tryllet inn 3-2 for de helhvite - med sitt 22. ligamål for sesongen. Foto: AFP PHOTO/ DOMINIQUE FAGET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo måtte nøye seg med å spille statistrollen under gårsdagens Fifa-galla i Zürich.

Neste år seiler han imidlertid opp som en av de store favorittene til å stikke av med prisen som årets spiller i verden - i hvert fall om han fortsetter i samme fryktinngytende spor som i første halvdel av sesongen.

Etter søndagens hattrick mot Villarreal, for øvrig det tredje for sesongen, er Ronaldo oppe i eventyrlige 22 mål på bare 18 ligakamper. Dermed er han bare fire mål unna å overgå tallet fra fjorårssesongen, da han nettet 26 ganger på 28 kamper.

Rekordsesongen fra 2007/08, da portugiseren noterte seg for 42 mål i Manchester United, ser ut til å stå for fall. Spørsmålet er om Ronaldo greier å passere 50 nettkjenninger i én og samme sesong.

Lars Tjærnås er ikke blant dem som ville tippet imot 25-åringen.

- Han er bedre enn noen gang. Nå scorer han ikke bare mål på grunn av ekstreme individuelle ferdigheter med ball og en fysikk som en tegneseriehelt, men han scorer stadig oftere på grunn av erfaring og ren fotballintelligens, sier Canal +-eksperten til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer