Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldo er breial og respektløs på banen

Romas David Pizarro advarer mot jåleri.

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo har ferdigheter som kan få motstandere til å se dumme ut. Fotballmillionærer som føler seg latterliggjort kan bli forbanna. Tirsdag kokte det for Romas chilener David Pizarro - på vegne av en lagkamerat.

Etter at Ronaldo hadde servert en serie overstegsfinter mot Marco Cassetti, tok Pizarro god gammeldags rennefart og meide portugiseren overende.

Det var kanskje ikke tidenes styggeste kroppstakling, men hevnmotivet var så åpenbart at dommeren ikke nølte med å vise det gule kortet.

- Utover det faktum at Ronaldo er en fantastisk spiller, er han også veldig breial og gjør en del respektløse ting på banen, sier Pizarro ifølge London Evening Standard.

- Snakkes på Old Trafford

Og selv om han fikk gitt Ronaldo en liten, fysisk beskjed i Roma på tirsdag, utelukker ikke Pizarro at han kan bli nødt til å si fra igjen på Old Trafford til uka.

- Vi vil ha noe å snakke om i returkampen, sier han.

Og av en eller annen grunn høres det ikke ut som Pizarros replikk kommer til å starte med ordet «unnskyld».

image: - Ronaldo er breial og respektløs på banen

Ronaldo scoret sitt 36. mål for sesongen da han ofret liv og lemmer og stanget inn ledermålet samtidig som han kolliderte med nevnte Cassetti.

Han insisterer på at fintene og triksene hans ikke er ment som latterliggjøring av motstanderne.

- Jeg har alltid gjort disse triksene, også for tre eller fire år siden, fordi de er en del av spillet mitt. Men det er triks jeg gjør for lagets beste, ikke for å irritere motstanderen. Det er ikke slik jeg spiller, sier Ronaldo.

Ronaldo drømmer 99-reprise

23-åringen forteller forøvrig at han ser Ole Gunnar Solskjærs magiske Champions League-øyeblikk om og om igjen.

Vel, han nevner ikke nordmannen spesielt, men her hjemme benytter vi jo selvsagt enhver anledning til å minne om at nordmannen avgjorde Champions League-finalen i 1999. Og det er den kampen Ronaldo stadig vekk får med seg på klubbkanalen MUTV, skriver Daily Mirror.

- Jeg har sett United vinne Champions League i 1999 mange ganger. Det ser fantastisk ut, og det er noe jeg ønsker å være med på også. Jeg var bare en ung gutt da, men siden da har jeg sett kampen om og om igjen på TV hjemme i Manchester og tenkt på å vinne selv, avslører han.

BALLTRYLLER: Cristiano Ronaldo er veldig på talefot med ballen for tida. Det kan bli i meste laget for enkelte motspillere. Foto: Max Rossi, Reuters/Scanpix
BALLTRYLLER: Cristiano Ronaldo er veldig på talefot med ballen for tida. Det kan bli i meste laget for enkelte motspillere. Foto: Max Rossi, Reuters/Scanpix Vis mer
ADVARSEL: Romas David Pizarro (bak t.v.) fikk gult kort for å fortelle Ronaldo hva han mener om unødvendig jålete dribleserier.
VIL GJØRE SOM OLE: Ronaldo drømmer om å få gjøre som Ole Gunnar Solskjær og løfte Champions League-trofeet. Her er Solskjær med 1999-pokalen foran en oppvisningskamp i fjor. Ronaldo sier han ser 99-finalen om og om igjen på tv.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media