- Ronaldo er den jeg ville hatt med på «Mesternes Mester»

Ronaldo vs. Messi. Tjærnås snakker om likhetene og forskjellene.

SUPERPAR: 41 seriescoringer hver, det er fantastiske tall. Lørdag kveld møtes Leo Messi og Cristiano Ronaldo til duell igjen.Foto: SCANPIX/AP/Manu Fernandez
SUPERPAR: 41 seriescoringer hver, det er fantastiske tall. Lørdag kveld møtes Leo Messi og Cristiano Ronaldo til duell igjen.Foto: SCANPIX/AP/Manu Fernandez Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• I morgen kl. 20: Barcelona - Real Madrid

(Dagbladet): De står med fantastiske 41 mål hver før lørdagkveldens storoppgjør, og igjen vil alles øyne være på Cristiano Ronaldo og Leo Messi på Camp Nou.

- Det eneste negative i Ronaldos liv er Lionel Messi. Hadde det ikke vært for Messi, hadde Ronaldo vært utnevnt til verdens beste fotballspiller fem år i strekk, sier tidligere Brasil-sjef Luiz Felipe Scolari i dag, og han har et poeng.

Canal+-ekspert Lars Tjærnås lar seg fascinere av duellen mellom de to ulike, og supertalentfulle stjernene.

- Clasico er så uendelig mye mer enn en kamp mellom de to, men jeg blir neppe nominert til stipend for framtidige rakettforskere ved å antyde at Lionel Messi og Cristiano Ronaldo kommer til å sette sitt stempel på denne kampen, fastslår Tjærnås.

- De er to totalt ulike aktører, men likevel to spillere med veldig mange ting til felles, sier han.

Mye mer enn målscorere Tjærnås mener blant annet evnen til å levere på et stabilt, høyt nivå er en av flere likheter mellom Ronaldo og Messi.

- Begge er målscorere og avsluttere av en dimensjon som knapt burde vært mulig i moderne fotball. Det har lenge vært en «opplest sannhet» at tiden da en enkelt spiller kunne score 50 mål på en ligasesong tilhørte en totalt annen tidsalder. Men ingen av dem er skadet og må stå over kamper, begge spiller nesten hvert eneste minutt hver eneste uke. Og begge presterer så stabilt jevnt at det er egnet til å skremme like mye som imponere, sier han, og fortsetter:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer