<strong>STERKE MENINGER:</strong> Sara Carbonero er av FHM blitt kåret til verdens vakreste journalist, og er kjæreste med Real Madrid- og Spania-kaptein Iker Casillas. Nå kritiserer hun Casillas' lagkompis i Real Madrid - Cristiano Ronaldo. Foto:   REUTERS/Marcelo Del Pozo
STERKE MENINGER: Sara Carbonero er av FHM blitt kåret til verdens vakreste journalist, og er kjæreste med Real Madrid- og Spania-kaptein Iker Casillas. Nå kritiserer hun Casillas' lagkompis i Real Madrid - Cristiano Ronaldo. Foto: REUTERS/Marcelo Del Pozo Vis mer

- Ronaldo er en egoist

Dama til Casillas refser skuddkåt portugiser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Cristiano Ronaldo har aldri vært plaget av skuddvegring, men har nærmest overgått seg selv i seriestarten med Real Madrid.

Etter kampene mot Mallorca, Osasuna og Werder Bremen hadde portugiseren løsnet hele 28 skudd - uten å ha scoret et eneste mål.

Riktignok fikk han ballen i mål i kamp nummer fire, borte mot Real Sociedad, men frisparket etter 74 minutter endret såpass retning i lagkompis Pepe at tittelen «41 skudd, 0 mål» var å lese i spanske aviser dagen etter.

Ronaldos voldsomme skuddappetitt har irritert hjemmefansen på Santiago Bernabeu, som tidvis har pepet mot rekordkjøpet fra 2009. Også kjæresten til Real Madrid-kaptein Iker Casillas - «verdens vakreste sportsjournalist» Sara Carbonero - har klare meninger om innsatsen til Reals nummer sju.

- Ronaldo har alltid vært sånn, en egoist og individualist på banen. Problemet er at han ble hentet for 96 millioner euro, så det er vanskeligere å tilgi ham når han gjør feil, sa hun da hun gjestet TV-programmet «Ana Rosa» på Telecinco - kanalen der hun selv er ansatt.

Ikke psykolog
Uttalsene vekker åpenbart engasjement i Spania, det er den mest leste saken på nettsida til sportsavisa Marca og nærmer seg 2000 kommentarer.

Carbonero tilbakeviser imidlertid rykter om at Ronaldo har problemer i privatlivet.

- Det er ikke noe som har skjedd med ham. Han er ikke deprimert, og han har ikke gått til psykolog slik det er blitt hevdet de siste dagene, sa hun, ifølge AFP.

- Virker desperat
Andreas Stien-Leenderts kommenterer La Liga for Canal +. Han synes det har vært noe «desperat» over Ronaldo i de første seriekampene.

- Jeg kan stille meg bak noe av kritikken. Det virker som om han har vært litt desperat etter å få sin første nettkjenning. Da han ikke greide det mot Mallorca i første serierunde virket det som han ble litt knytt. Han scoret jo 26 ligamål i fjor, sier Stian-Leenderts til Dagbladet.

I kveld skal Ronaldo og Real Madrid i aksjon igjen, hjemme mot Espanyol. Canal +-kommentatoren forventer å se en like skuddkåt portugiser som før.

<strong>OVER 40 SKUDD PÅ FIRE KAMPER:</strong> José Mourinho trenger ikke be Ronaldo skyte oftere - kanskje heller litt sjeldnere. Foto: REUTERS/Felix Ordonez
OVER 40 SKUDD PÅ FIRE KAMPER: José Mourinho trenger ikke be Ronaldo skyte oftere - kanskje heller litt sjeldnere. Foto: REUTERS/Felix Ordonez Vis mer

- Ronaldo er Ronaldo, spør du meg bør han få lov til å fyre av en del skudd. For når den høyrefoten blir stilt inn vil målene renne inn og kritikken stilne. Jeg tror det er et tidsspørsmål før det løsner skikkelig.

- Så du tror pipingen fra hjemmefansen er av den forbigående sorten?

- Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke har lagt så mye merke til det. Men de piper veldig lett i Madrid, og blir fort misfornøyde. Det er et faktum at de er ekstra kresne, og når den som i utgangspunktet er den største stjerna bommet mye kan de være ganske nådeløse. Men jeg tror ikke pipingen vil vedvare, sier han.

En som allerede har rukket å vise lovende takter er Mesut Özil, som i motsetning til Ronaldo og Gonzalo Higuain virker vel så opptatt av å assistere andre enn å score selv.

- Han virker som nøkkelen til å få i gang et harmonisk spill. Akkurat nå ser Real Madrid ganske planløse ut, mener Stien-Leendert.

- Mourinho har ikke satt sitt preg på laget ennå?

- Ikke offensivt, der virker det rimelig tilfeldig. Defensivt ser man en viss systematikk. Men det er mange nye spillere og et nytt system, så det kommer nok til å løsne, tror han.

<strong>FIKK ENDELIG BALLEN I MÅL:</strong> I tredje seriekamp mot Real Sociedad fikk Ronaldo omsider ballen i mål - men skuddet gikk via lagkamerat Pepe og i mål. Foto: AFP PHOTO / Ander Gillenea
FIKK ENDELIG BALLEN I MÅL: I tredje seriekamp mot Real Sociedad fikk Ronaldo omsider ballen i mål - men skuddet gikk via lagkamerat Pepe og i mål. Foto: AFP PHOTO / Ander Gillenea Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer