- Ronaldo er en maskin

Liverpool-stjernen Fernando Torres mener Manchester Uniteds Ronaldo er verdens klart beste fotballspiller.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): De spiller for to klubber som ikke er kjent for å like hverandre. Men den spanske landslagsspissen har bare gode ord å si om sin portugisiske kollega.

- Ingen kan gjøre ham rangen stridig. Han er i en egen klasse. Jeg har ikke sett noen som kan sammenliknes med ham, sier Torres til bladet France Football, skriver Sky Sports.

Torres og Ronaldo er to av 23 kandidater til FIFAs Årets Spiller som deles ut i januar.

- For meg er han en maskin, sier Torres.

Manchester United møter i kveld Villareal borte. Uten Ronaldo, og uten at det bekymrer Villareal-kaptein Marcos Senna spesielt.

- Ronaldo er en stor spiller, og tidligere har jeg sagt at han utgjør halvparten av Mancuester Uniteds offensive slagkraft. Nå tror jeg at jeg overvurderte viktigheten hans. Når Ronaldo ikke scorer er rollen hans svært begrenset, sier Senna til News of the World, skriver Goal.com.

- Han er ikke en fullkommen spiller slik Ronaldinho var da han var på topp, mener Senna.

<strong><b>MASKINEN:</strong></b> Ifølge Fernando Torres er Ronaldo en maskin. I kveld er maskinen på verksted når Manchester United møter Villareal i Champions League. Foto: PHIL NOBLE/ Reuters
MASKINEN: Ifølge Fernando Torres er Ronaldo en maskin. I kveld er maskinen på verksted når Manchester United møter Villareal i Champions League. Foto: PHIL NOBLE/ Reuters Vis mer
- Ronaldo er en maskin

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer