- Ronaldo er ikke verdens beste

- For mye glamour, sier Hiddink.

||| (Dagbladet.no): Tidligere denne måneden ble Cristiano Ronaldo tildelt Fifas årets spiller-pris. Manchester United-spilleren har også tatt med seg Fifpro-prisen og Gullballen.

Det skjønner ikke den meritterte treneren Guus Hiddink mye av.

Det vil si, nederlenderen skjønner at Manchester United-yndligen er mannen hvis det handler om pen hårfrisyre og glamour, men ikke hvis man holder seg til det som presteres på banen.

- Cristiano Ronaldo er en spiller som ser bra ut, han ser godt trent ut, og ja, håret hans ligger alltid perfekt. Men at han vinner prisen handler for mye om glamour, sier Hiddink som hadde suksess som Russland-sjef i fjorårets EM.

Barcelonas Lionel Messi og Liverpools Fernando Torres kom nærmest Ronaldo i Fifa-kåringen. Men når 62 år gamle Hiddink skal plukke ut sin favoritt, faller valget på en annen Liverpool-stjerne: Steven Gerrard.

- Han har en fantastisk teknikk og taktiske kvaliteter. Og jeg beundrer hans innstilling og holdning på banen. Det har å gjøre med hans lidenskap til spillet og min lidenskap til fotballen, sier Hiddink til Daily Mail.

Og trekker spesielt fram den kjærligheten Gerrard viser til klubben.

- Det er ingen andre spillere i verden som kombinerer alle disse kvalitetene, sier Hiddink.

- Selvsagt underholder Ronaldo publikum og har fantastiske ferdigheter. Men det er for mye glamour og show. Gerrard og Barcelonas Xavi og Messi er ikke så fokusert på seg selv. De tenker på laget.

Steven Gerrard og Liverpool møter Everton i FA-cup-kamp i dag. Følg kampen direkte kl. 17 i dag.

Din mening: Var det feil at Ronaldo fikk prisen?