HISTORISK: Cristiano Ronaldo kunne juble for en fantastisk målrekord etter helgas avsluttende La Liga-runde, men aller helst skulle han ha jublet for flere pokaler.Foto: SCANPIX/REUTERS/Juan Medina
HISTORISK: Cristiano Ronaldo kunne juble for en fantastisk målrekord etter helgas avsluttende La Liga-runde, men aller helst skulle han ha jublet for flere pokaler.Foto: SCANPIX/REUTERS/Juan MedinaVis mer

Ronaldo er misfornøyd med 40-målssesongen

Vant ikke nok.

(Dagbladet): Med to scoringer i nedslaktingen av Almeria i siste serierunde, sikret Cristiano Ronaldo toppscorertittelen i Europa med fantastiske 40 mål på 34 ligastarter for Real Madrid.

Det er selvfølgelig ny rekord i Spania, men til tross for enorm personlig suksess, vil ikke portugiseren si seg fornøyd med årets sesong.

- Spør du meg om jeg er veldig fornøyd med sesongen, må jeg svare nei, for Real Madrid hadde håpet å vinne alle titlene, og vi vant bare Copa del Rey. Men vi vil jobbe hardt for å vinne mer enn dette neste sesong, sier Ronaldo til AS, via nyhetsbyrået Xinhua.

Takker klubben
Barcelona ble for sterke for Madrid-klubben både i serien og i Champions League, men Leo Messi måtte se seg slått av Ronaldo i kampen om toppscorertittelen.

Det takker Real-vingen lagkameratene for.

- Det er veldig hyggelig å vinne gullstøvelen, for det er på grunn av arbeidet til lagkameratene, trenerstaben, klubbledelsen og fansen. Dette er ikke min gullstøvel, det er hele Real Madrids, sier han.

Ronaldo tror til og med at han kan bedre rekorden allerede neste år.

- Det vil bli veldig vanskelig å gjenta dette, men ingenting er umulig, og jeg kommer til å jobbe hardt for å klare det, sier portugiseren, som hadde 31 scoringer som bestenotering før denne sesongen.

- Vi er storfornøyde med å ende sesongen på 102 mål. Jose Mourinho ønsket seg en sterk avslutning så vi kan starte neste sesong på rett spor. Det har vi klart, sier han.

Vil slå Norge
I dag ble Cristiano Ronaldo også tatt ut i landslagstroppen som skal møte Norge 4. juni, og vingen lover at han ikke hviler på laurbærene når Drillo og co kommer på besøk.

- Sesongen er ikke over ennå - jeg har fortsatt en viktig kamp å spille for Portugal, og den vil vi vinne, skriver 26-åringen på sin Twitter-profil.

Real Madrid har forøvrig allerede styrket stallen med tyrkerne Hamit Altintop og Nuri Sahin, og i dag bekrefter klubben at de også henter Jose Maria Callejon fra Espanyol.