Ronaldo er overflødig i Real

- Capello regner ikke med ham.

Ronaldo er ferdig i Real Madrid. Spanierne jobber med å få finne ny klubb til veteranbrassen.

Fabio Capello rydder i rekkene. David Beckham og Antonio Cassano er ferdig i klubben. Neste mann som ryker er Ronaldo, spissen som ofte omtales som «den fete» blant Reals tilhengere.

- Situasjonen til Ronaldo er annerledes enn den til David Beckham ettersom Ronaldo har ytterligere én sesong igjen av sin kontrakt, sier Reals president Ramon Calderon.

- Men han kommer til å bli inaktiv fordi treneren har gitt beskjed om at han ikke lenger regner med ham. Og det vil være best for klubben og Ronaldo selv om han forlater klubben dersom det kommer tilbud. Hvis ikke, blir han, sier Calderon til radiostasjonen Onda Madrid.

Ronaldo har kun startet tre kamper under Capellos ledelse.

- Vi må finne en løsning til det beste for ham. Jeg vet at sportsdirektør Predrag Mijatovic har vært i samtaler med klubber og at spilleren selv har fått tilbud, men vi får vente og se om det skjer noe nå eller først i juni, fortsetter Calderon.

Klubber i Italia, Saudi-Arabia og USA skal være interessert i spissen.

(NTB)

NESTEMANN UT? David Beckham er snart historie i Real. Nå hevder klubbpresidenten at også Ronaldo vurderes som overflødig. Foto: Reuters/Scanpix
NESTEMANN UT? David Beckham er snart historie i Real. Nå hevder klubbpresidenten at også Ronaldo vurderes som overflødig. Foto: Reuters/Scanpix Vis mer

• Les også: Ronaldo knyttes til Newcastle