Ronaldo er tilbake i Milano

PARIS (Dagbladet): Superfotballstjernen Ronaldo ble i ettermiddag utskrevet fra sykehuset i Paris og reiste hjem til Milano med privatfly.

Ronaldo ble operert i kneet for andre gang på fire og en halv måned 13. april på sykehuset La Pitié-Salpetrihre i Paris, der prinsesse Diana døde.

12. april skulle han spille sin første kamp for Inter Milan etter fire måneders fysioterapi og trening. Men etter sju minutter slo han opp kneskaden og ble båret av banen mens han skrek av smerte.

Professor Gérard Saillant som opererte ham for annen gang utskrev Ronaldo i ettermiddag. Fotballesset snek seg ut bakveien og gjennom en tunnel for å unngå fansen og journalistene som ventet på ham. Selv hans sjåfør og den blå Volvoen han skulle kjøre med måtte nøye seg med bagasjen.

Ronaldo, faren, hans fysioterapeut og hans private talsmann tok Inter Milans privatfly tilbake til Milano. Opprinnelig var det meningen at Ronaldo skulle gi en pressekonferanse ved ankomsten, men i stedet dro han rett hjem.

Legene forsikrer at det ikke spøker for Ronaldos framtid på banen, men han har bare spilt sju kamper siden sesongen begynte i september 1999. Den største gleden for pasienten i dag var uten tvil gjensynet med den lille sønnen Ronald.

vibeke.knoop.rachline@dagbladet.no

TILBAKE:</P> Ronaldo er nå tilbake i Milano, etter nok et besøk på sykhuset La Pitié-Salpetrihre i Paris.