Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldo ett av verdens største talenter

Fredheim og Fuglum svarer leserne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Noen vil si de har verdens beste jobb. Kenneth Fredheim og Arve Fuglum er kommentatorer, sammen med Øyvind Alsaker, på Canal Plus\' Premier League-sendinger fra lørdag og fram til neste mai.

Fra tribunen i England skal de bringe videre drama, sinne og gleder til norske fotballsupportere.

Kribler igjen

- Det er kjempegøy, spesielt nå før seriestart. Vi kjenner at det kribler. Jeg var på den siste kampen på Highbury, og nå skal jeg på den første kampen på Arsenals nye stadion lørdag, sier Fredheim.

Ingen tvil, Fredheim er Arsenal-fan. Fuglum, som kommer fra NRK Radiosporten, er Leeds-tilhenger.

- Forholdet til Leeds er ikke like sterkt som da jeg ble interessert på begynnelsen av 70-tallet. Da var jeg ekstremt opptatt av dem. Men jeg følger med, sier Fuglum.

I dag stilte Canal Plus-gutta opp for Dagbladet.nos lesere.

GLEDER SEG: Kenneth Fredheim (t.v) skal se Arsenal igjen lørdag, Arve Fuglum er helt fersk som Canal Plus-kommentator. Han har kommentert fotball i NRK siden 1995. Foto: Canal Plus
GLEDER SEG: Kenneth Fredheim (t.v) skal se Arsenal igjen lørdag, Arve Fuglum er helt fersk som Canal Plus-kommentator. Han har kommentert fotball i NRK siden 1995. Foto: Canal Plus Vis mer
FUGLUM ER SPENT PÅ SOLSKJÆR: Morsomt å se Solskjær i ligaen igjen, siden han har jobbet beinhardt for å komme tilbake, mener Arve Fuglum.