FIFA 22

Ronaldo-fansen er forbanna

Ryktene rundt Cristiano Ronaldos (36) FIFA-rangering skaper store reaksjoner.

FORVENTNINGER: Det er alltid knyttet store forventninger til Cristiano Ronaldos FIFA-kort. Foto: Pa photos
FORVENTNINGER: Det er alltid knyttet store forventninger til Cristiano Ronaldos FIFA-kort. Foto: Pa photos Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Det populære fotballspillet FIFA 22 er like rundt hjørnet og forventningene er store, men det har også kommet en del reaksjoner.

De siste elleve åra har Lionel Messi og Cristiano Ronaldo tronet på topp med høyest rating, men nå kan rekken være brudd.

Som tidligere ser det ut som Lionel Messi blir spillets høyest rangerte spiller (93). Men nå sier ryktene at Robert Lewandowski (92) vil være høyere rangert enn Ronaldo (91).

- Det er veldig rart. Det blir spennende å se hvordan han gjør det i Premier League, og da kan han fort få spesialkort med høyere rangering enn Messi, sier Andreas «Netsix» Bakken til Dagbladet.

23-åringen kjenner godt til den virtuelle fotballverden. Han har tidligere vært profesjonell FIFA-spiller, og vært en viktig spiller for det norske eFotballandslaget, som holder til på Ullevaal stadion. Nå opererer han som trener for de profesjonelle gamerne hos Apeks.

Rangeringene spiller en stor rolle for FIFA-fansen, spesielt i den populære spillmodusen Ultimate Team, der det vil være med og diktere hvor mye kortet koster.

- Blir store reaksjoner

Fotballfansen vil åpenbart at favorittspillerne deres skal få så høy rangering som mulig, men det oppstår alltid store debatter og reaksjoner når rangeringene blir kjent.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.