Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo får avskjedskamp for Brasil

- Blir en fest en verdensstjerne verdig, sier fotballpresidenten.

FÅR BRASIL-AVSKJED: Ronaldo (midten) får en siste landskamp for Brasil når «A Seleção» møter Romania i juni.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ANTONIO SCORZA
FÅR BRASIL-AVSKJED: Ronaldo (midten) får en siste landskamp for Brasil når «A Seleção» møter Romania i juni.Foto: SCANPIX / AFP PHOTO / ANTONIO SCORZA Vis mer

Den tidligere stjernespissen Ronaldo (34) la nylig opp som fotballspiller. Men for landslaget får han én kamp til mot Romania i juni.

Brasil tar imot rumenerne i São Paulo 7. juni, og Brasils fotballforbund (CBF) mener det er på sin plass at verdens beste spiller i 1996, 1997 og 2002 får en rolle på laget.

- Ronaldo fortjener en avskjedskamp, og brasilianske fotballtilhengere fortjener enda mer å se ham en siste gang i landslagsdrakten, sa Brasils fotballpresident Ricardo Teixeira onsdag.

Ronaldo bestemte seg i forrige måned for å legge den aktive karrieren på hyllen, da han mener han har «tapt kampen mot kroppen». Likevel tror ikke Teixeira det vil legge en demper på forestillingen mot Romania.

-  Det vil bli en stor fest som vil være en verdensstjerne verdig. Han er en av de største jeg har sett, skryter fotballpresidenten.

Etter at fotballstøvlene er lagt på hylla, vil Ronaldo slutte seg til komiteen som skal arrangere fotball-VM i sambalandet i 2014.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling