Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo får ikke se Portugals skjebnekamp

Real nekter.

MÅTTE BYTTE: Cristiano Ronaldo sitter på gresset og venter på å bli byttet ut under lørdagens kamp mot Ungarn. Foto: Francisco Leong, AFP/Scanpix
MÅTTE BYTTE: Cristiano Ronaldo sitter på gresset og venter på å bli byttet ut under lørdagens kamp mot Ungarn. Foto: Francisco Leong, AFP/Scanpix Vis mer

|||

Real Madrid har satt ned foten og nekter å la Cristiano Ronaldo reise til Guimaraes for å se Portugals avgjørende VM-kvalik mot Malta.

Cristiano Ronaldo forverret ankelskaden sin i helgens kamp mot Ungarn og er ute av spill i minst én måned. Det har irritert ledelsen i hovedstadsklubben.

Ifølge fjernsynskanalen TVE og sportsavisen AS har Real Madrid avslått Cristianos forespørsel om å se Portugals kamp i morgen. Med seier er portugiserne sikret toeromspill.

- Det viktigste er å ha restituere seg best mulig for å komme over problemet, sier Cristiano Ronaldo til Reals nettsted.

Portugiseren pådro seg ankelskaden da han spilte for Real Madrid mot Marseille i mesterligaen. Mot Ungarn i helgen måtte han ut med tydelig smerter etter bare 27 minutters spill. Da ble skaden betydelig forverret.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media