Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo feiret Champions League-triumfen med «make over»

Fjernet de velkjente, blonde lokkene.

NYKLIPT: Cristiano Ronaldo har fått en skikkelig sommerklipp etter at han fjernet de blonde tuppene. Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram
NYKLIPT: Cristiano Ronaldo har fått en skikkelig sommerklipp etter at han fjernet de blonde tuppene. Foto: Cristiano Ronaldo / Instagram Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): «Han er der når laget trenger ham. Hver gang. Cristiano Ronaldo er mannen som avgjør flere fotballkamper enn noen annen spiller på planeten Volleywood. Og det er ikke små fotballkamper han vinner, det er gedigne fotballkamper. De største av de største. Fordi han er den største av de største.»

Ordene kommer fra Dagbladets kommentator, Morten Pedersen, som i går hyllet Ronaldo som den stjerna han er, etter å ha tatt nok en Champions League-tittel.

Som det første laget noen sinne forsvarte Real Madrid tittelen, mye takket være to scoringer av den portugisiske stjerna.

Fjernet de blonde tuppene

I dag ble det spanske laget hyllet i Madrid, der de kjørte gjennom gatene i den spanske byen med en buss og viste fram det store, skinnende trofeet.

Med på bussen var gårsdagens store stjerne, som også ble kåret til banens beste, Cristiano Ronaldo.

For anledningen hadde han fått fikset opp i frisyren, og kvittet seg med de velkjente, blonde tuppene.

Tidligere i kveld la portugiseren ut et bilde av seg selv på Instagram, sittende i en bil poserende på en såkalt «selfie».

- Liker dere det, spurte Ronaldo sine 103 millioner følgere på bildedelingstjenesten.

La ut barnebilde

Flere har kommentert bildet, og meningene om hvorvidt frisyren passet portugiseren eller ei, er delte.

#JustDoIt

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Like før Ronaldo delte bildet av sin nye frisyre, la han også ut et bilde av ham selv i en mye yngre versjon, med mye kraftigere lokker.

Det er ingen tvil om at 32-åringen likner på seg selv som barn, selv om håret ser helt annerledes ut.

Uansett har ikke utseendet noe å si for portugiseren, for fotballkunnskapene hans skapes av magien i beina, ikke av håret.

FEIRET: De ferske mesterne ble feiret av fansen i Madrid i dag. Her er Marcelo, Ronaldo, Sergio Ramos, Isco, Dani Carvajal og Keylor Navas. Foto: AFP PHOTO / OSCAR DEL POZO / NTB SCANPIX
FEIRET: De ferske mesterne ble feiret av fansen i Madrid i dag. Her er Marcelo, Ronaldo, Sergio Ramos, Isco, Dani Carvajal og Keylor Navas. Foto: AFP PHOTO / OSCAR DEL POZO / NTB SCANPIX Vis mer
Hele Norges coronakart