Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo fikk en helt spesiell behandling av Real Madrids støtteapparat

Det spares ikke på noe.

 MYK MANN:  Cristiano Ronaldo la i dag ut et bilde på Instagram hvor han får masasje av Real Madrids støtteapparat. Foto: Instagram / Cristiano
MYK MANN: Cristiano Ronaldo la i dag ut et bilde på Instagram hvor han får masasje av Real Madrids støtteapparat. Foto: Instagram / Cristiano Vis mer

(Dagbladet): Etter en sesong hvor den portugisiske stjerna har nettet 69 ganger, mest i Europa, nyter Cristiano Ronaldo late dager før 2014.

Real Madrid åpner året med en treningskamp mot PSG i Doha på torsdag. Der skal Ronaldo møte det franske stjernegalleriet med Zlatan Ibrahimovic i spissen.

Fire dager senere starter La Liga igjen etter julepausen.

Og hva smaker bedre enn massasje av fem mannfolk for å sikre at formen bevares i 2014? Ingenting, ifølge Ronaldo selv:

- Gjør meg klar for neste sesong med en siste massasje, skriver han under bildet som er postet på Instagram.

Gullballen Ronaldo har vært ustoppelig i høst. Og med Messi ute med skade, har all oppmerksomheten falt på portugiserens skuldre.

Snart skal gullballen for 2013 deles ut. Ronaldo, Messi og Ribery er de tre kandidatene til den gjeve prisen. Ronaldo mener han er favoritt.

- Det er ingen tvil om at det er jeg som fortjener den, sier Ronaldo til den portugisiske avisa A Bola.

Vinneren vil bli kåret 13.januar, og premieutdelingen skjer i sveitsiske Zürich.

Topptrent Selv om Ronaldo har slappet av de siste dagene, har jula ellers vært tøff. Han er på en knallhard diett for å holde formen.

For å holde fettprosenten nede på fattige seks prosent, er Ronaldo svært nøye med hva han putter i seg. 

Proteiner og langsomme karbohydrater preger kostholdet, som inneholder svært lite fett. Alkohol og sukker er bannlyst, mens hvitt kjøtt står høyt i kurs for mannen fra Madeira.

Det hjelper imidlertid ikke å bare spise sunt, man må også trene en hel del for å få superkroppen som Ronaldo har. Det veit Arnold Schwarzenegger alt om, og den tidligere bodybuilderen og guvernøren er full av beundring for Ronaldo. 

 - Han har en fantastisk fysikk og flotte magemuskler. Han er i utrolig god, fysisk form. Det er derfor han er en så god fotballspiller som han er, har Terminator-skuespilleren sagt tidligere, ifølge Daily Mail.